Umývačka prestala umývať

Ahojte, chcelaby som vás poprosiť o radu mameumyvacku Whirlpool už dlhšiu dobu mame problém s tým, že nám neumýva. Teda umývať ale necháva na riade povlak a fľaky asklenné poháre nezmyje vôbec. Skúsili sme už všetko ale nič nepomáha. Ďakujem Vám za všetky Vaše rady.
Odpovedať
@bambulka242 a cistite ji nekdy? Filtr nebo tak? jakou mate tvrdost vody? Mate mycku nastavenou treba na nejvyssi tvrdost? pouzivate zvlast sul a lestidlo nebo tablety 3v1?
Odpovedať
ja mam podobny problém len muz mi zas vynadal ze kupujem lacne v dm tak idem kupit normalny a uvidim...inak iny filter jako zvnutra není nie? kaja
Odpovedať
@ linee ďakujem za reakciu pravdaže ju čistíme aj filter. Voda u na práveže nie je tvrdá vôbec neviem kde bytom to vedela nastaviť momentálne používame 3v1 ale používali sme všetko zvlášť potom nam povedali, zenemame dVat soľ kedže nemáme tvrdú vodu ale ani to nepomáha už sme bezradný. A prostriedky používame práveže penzie naj teda finish alebo somat, tak už fakt neviem .
Odpovedať
v mycke je taka velka plast.nadoba a ta sa moze zaniest mastnotou a spinou, ja som cistila mycku raz rocne iba a castym pouzivanim skoro 10 rokov sa to zanieslo, opravar vybral cele vycistil a slapala dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka242 My sme mali tiez chvilu problem, ale manzelka kupila nejake take saciky (3v1) od JAR a prestalo to. Inak ja som vo filtri nikdy nic nenasiel, stale bol cisty.
Odpovedať
Tu nádobu sme cistili teda čistíme každý mesiac tak ja tomu nerozumiem už tiež zvZujem opravára lebo si neviem rady a to ju mame len 2 roky
Odpovedať
No neviem, to musis rozobrat mycku,dostat sa az dnu aby si tu nadobu vybrala. To takto robite kazdy mesiac?
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka242 si ma rozosmiala ze somat a finish su naj... to len podla reklamy.. poznam veeela ludi, co napr. na Somat strasne nadava.. skus JAr Platinum :) alebo W5 z Lidla.... sol mame v UMR stale, aj ked davame 3v1, ona vydrzi ale tym padom dlho, aj pol roka... ked mate makksiu vodu, tak mozno aj rok ti vydrzi..... Ja umyvacku takmer necistim a umyva dobre stale... NO, ono WHP je celkovo nie dobra znacka na umyvacky a chladnicky.... byvaju s nimi problemy..
Odpovedať
Profilova fotka
skoncila zaruka, teda kupit novu :-) no tak mi to s niektorymi vyrobkami dnes pripadaaaa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?