Umývačka - neohrieva vodu

nestretol sa niekto s tým že umývačka od začiatku keď bola kúpená neohrieva vodu? Viem, že je to na reklamáciu, ale rodičia niekde zapotrošili komplet dokumentáciu, tzn z reklamácie nebude nič. Neviete čo by sa s tým dalo robiť svojpomocne?...samozrejme ak nič dúfam, že opravár pomôže :) Ďakujem.
Odpovedať
opravár pomôže :-)
Odpovedať
Nam sa takto prejavilo, ked nam odislo vyhrevne teleso (ale to bolo po 7 rokoch). Volali sme opravara, "to bude tak za 300 eur mlada pani" Nova umyvacka stoji menej. Manzel sa nastval, rozobral umyvacku a zistil, co zistil. Takze pozrel taku stranku ze espares bodka co bodka uk, pozrel spravny diel, a za 50 eur aj s dopravou bolo vymenene. Ak mas niekoho zrucneho, kto to dokaze rozobrat, nech to pozrie (ked nevies najst doklady, tak zaruka sa uplatnit aj tak neda). Ak nie, tak opravar.
Odpovedať
@andreadca rozoberte ju, premerajte vyhrevne teleso na skrat, ak neskratuje je zla spirala, lahko objednas na nete, ak je spirala dobra tak viac ti od klavesnice neporadim
Odpovedať
@slavoslav @bosoriak @s555 jeden opravár do telefónu nastrelil 200 €, našich skoro prevrátilo, to už je ozaj skoro na novú umývačku. ešte dnes by mal prísť pozrieť jeden...Potom to ešte skúsi pozrieť mm a ak to nepôjde tak neviem...Ďakujem za pomoc :)
Odpovedať
@bosoriak ...perfektná stránka...ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
www.avelmak.sk - tam majú ohrevné telesá do práčok a umývačiek. Mňa stála nejakých 15€
Odpovedať
@jamk1 ...ďakujem pekne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?