Umiestnenie indukcie

Ahojte, máte niekto skúsenosti respektíve viete poradiť s umiestnením indukcie a tým pádom aj s umiestnením odsávača pár pod šikminu zo sadrokartónu? Pôvodne mala byť indukcia na strane, na ktorej je americka chladnička ale tak nejak sme si to s manželkou rozmysleli a chceme ju dať buď na ostrovček alebo naľavo od okna na miesto, kde je navrhnutý televízor. Ostrovček sme vylúčili hneď, hlavne kvôli tomu, že napr. pri vysmážaní a podobných činnostiach bude ofŕkané všetko dookola, preto by bolo umiestnenie lepšie pri okne. Na pravej strane nezostáva veľa miesta, preto nám vychádza lepšie ľavá strana. Dali by sme ju aj do stredu hneď pod okno, ale potom neviem čo s odsávačom pár :) ..... nestačilo by v tomto prípade vždy pootvoriť okno? Si myslim, že ten odsávač pár je beztak iba tzv. "módny doplnok", nakoľko nebude mať v našom prípade komín s vyfukovaním pár mimo kuchyne. P.S. okno je dvojkrídlové, chladnička je americká a ostrov bude možno v tvare L a z neho chceme do priestoru stôl, tak ako je na návrhu. P.S.1 ....vedeli by ste ešte prosím poradiť či lesklú alebo matnú kuchynskú linku? Nejaké pre a proti? :) Lebo ja som za lesklú bielu a manželka za matnú vzor drevo. Ďakujem všetkým za názory.
Odpovedať
@bondro ja ti nevim karle, mne sa tam zda hrozne malo miesta.... nechala by som to na stene s chladnickou Digestor nepovazujem za modny doplnok, ale mat ci nemat je na vas Dvierka dajte kompromis...drevene :)))) ...ale nie, celkom pekny navrh mate tu kombinaciu dreveny dekor a leskle horne ;)
Odpovedať
@bondro my napriklad budeme mat oba dekory v kuchyni - jedna stena bude drevodekor a linka a ostrovcek biely leskly. ak sa neviete dohodnut tak ten z vas co tam bude travit menej casu by mal ustupit :) co sa digestora tyka, skus pozriet tie stropne, mozno by sa to na tu sikminu hodilo. inak podla mna by ta indukcia bola najlepsia tam kde ju mas v tej vizu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bondro dobry den, zaujima ma teda ako ste sa nakoniec rozhodli?dik :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?