Teleskopické výsuvy na šuplíky a koše do kuchynskej linky

Profilova fotka
Robili ste niekto sami kuchynu? Ktoré výsuvy sú spoľahlivé, s nosnosťou aspoň 100 kg, čo sa dajú kůpiť samostatne a nie sú na "zrujnovanie"..?Možu byť s pomalým dojazdom aj bez, budem rada za oba..Díky za tipy..
Odpovedať
Profilova fotka
Blum alebo Hettich. Nic ine nedavaj.
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, že jedine HETTICH, alebo BLUM! keď si to slečna skladá sama, tak kovania(pánty s tlmením aj výsuvy) BLUM kúpiš už aj v IKEA, ale radšej by som si našetril na poriadnu a nechal si ju spraviť obdorníkmi ako za dva roky zas meniť, keď sa rozpadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 , nasla som prave HEYMAN, tak vyzeraju celkom spolahlivo a zaujimalo ma, ci su aj ine spolahlive moznosti nez BLUM..
Odpovedať
Blum, Hettich su x-krat overene. Ostatne znacky co ich kopiruju mozu byt a nemusia. Cize skus risknut, mozno budu ok...a mozno nie ;-)
Odpovedať
dobrý den,ja robím systémy BLUM je to kvalitne aj dlho vydržia,za 5 rokou.žiadny problém od zakazníkou su aj sdotahom ale všetko je to o cene,
Odpovedať
Profilova fotka
@gazella co znamena ze vyzeraju spolahlivo? Zatial sme 4 ktori radia blum alebo hettich. Neni preco spekulovat, su to rokmi overene znacky.
Odpovedať
Tiež sa pridávam, Hettich alebo Blum, máte 10 r. záruku, to dá len ten, kto si je istý svojimi výrobkami.
Odpovedať
Profilova fotka
@gazella Ahoj, ja som len zvedavý čo chceš dať do toho šuflíka, že vysuv musí mať nosnosť 100kg? Ja by som sa viac zaujímal o to, že z čoho dať vyrobyť spodok šuflíka aby sa časom nevypukol pod takou váhou. Má to byť plnovýsuv alebo len čiastočný?
Odpovedať
my sme tiez davali hettich na nasu linku a v sufliku mam taniere- 2sady- cize 12 z hlbokych,12plytkych,12dezertnych a este 12misiek porcelanovych ,takze vaha tam je a stolari nam povedali,ze uplna pohoda,ze tie kovania maju dozivotnu zaruku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
100kg? Tieto vysuvy od blumu maju nosnost do 50kg a to co tam chces dat liatinove hrnce? Blum je naozaj profi znacka a je to samozrejme aj o cene ked chces tak si priplatis.
Odpovedať
A este k tomu dozivotna zaruka zoberies a bez akychkolvek problemov vymenia
Odpovedať
A chces drevotrieskovy suflik alebo plechovy? Aj v tom je rozdiel ake mas dno ci sololit alebo DTD
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?