Tapeta do kuchyne či obývačky

Páčia sa mi tehly na stenách. Existuje tapeta, ktorá by ich verne napodobňovala? Nemám odvahu obložiť steny, čo keď sa mi po pár rokoch znepáčia, asi by bol problém dať ich dole. A vôbec, mám o nich uvažovať, keď máme jednoduché (nedokončené) skôr modernejšie zariadenie interiéru? ;-)
Odpovedať
@daniela15 neexistuje, tehly majú štruktúru, hrúbku, výraz. Ak tapetu, tak zaujímavý dekor a priznať, že je to tapeta, nie hra na tehlu.
Odpovedať
@stolverka ďakujem, aspoň som z toho "vytriezvela" :-)
Odpovedať
chod sa pozriet,ja som and tym vazne uvazovala videla som ju nazivo..a tapety sa dnes davaju uz dole inak jako volakedy..
Odpovedať
@daniela15 skús pozrieť sem http://www.tapety-eshop.sk/moderne-ta...
Odpovedať
Ja riesim podobny problem, chcem na stenu oddelujucu kuchynu od jedalne dat kamen, ale ked som si zratal cenu zdalo musim tento projekt odlozit. Natrafil som ale na tapety, ktore su "3D" Teda nie hladke a maju rozne vzory, s pratelkou si teraz vyberame nejaku peknu, co bude ladit k sedacke. Je to lacnejsie, ine a paci sa mi to. Take tapety ako hladas isto existuju a daju sa najst.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez o tom uvazujeme.Nasla som par peknych, strukturovanych v Obi Polsko, v hornbachu, v mobelixe..je ich dost len najst tu spravnu..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?