Svetly beton pracovna doska-aka podlaha?

Aku laminatovu podlahu by ste dali k tejto kuchyni? PD svetly beton,skrinky leskle biele.
Odpovedať
1
2
K tomu svetlemu betonu ide takmer vsetko - ked som hladala, co na linku, ked som uz mala na zemi krokodila, aj k tomu to najlepsie pasovalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prirodny dub. Ten to krasne pretepli....
Odpovedať
@zuzka4444 @madein1974 Dakujem,bala som sa ze bude tazke dokombinovat podlahu. Paci sa nam ten svetly beton,ale chceme to troska preteplit s tym drevom,len neviem ci tmavsi alebo svetlejsi. Vyberali sme z quick stepov.
Odpovedať
@adu80 anio moc svetle, ani moc tmave, ja by som sla do teplej nacervenalej farby dreva aj ked viem, ze teraz je IN dub a buk s akymkolvek privlastkom
Odpovedať
@adu80 Veru radsej nie teply odtien, k tomu by sa tazsie zvysok kombinoval, v modernych priestoroch past na oko. Prirodny odtien bude urcite fajn.
Odpovedať
@zuzka4444 @madein1974 @zita19 @zuzka4444 co poviete na tieto podlahy? Ktory by ste vybrali?
Odpovedať
A este aka zastena by pasovala k tej linke? Chceli by sme sklenenu,len v akej farbe?
Odpovedať
na mna obe dost tmave
Odpovedať
@adu80 Aku farbu mas rada? Aka sa bude objavova v interieri?
Odpovedať
Mne sa velmi pacia vyrazne, ta prva podlaha je supeeer, ale ked som sa zariadovala, velu som sa natrapila, kym som nabytok k tmavsej dlazke s vyraznym vzorom (krokodilia koza) nabytok doladila... tu som kupila ako prvu :-D
Odpovedať
Musis potom ratat s tym, ze uz nic dekorom dreva. Velmi by sa to bilo.
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
na tejto stranke ti room viewer presne k bielej linke kazdu podlahu ukaze. https://www.quick-step.sk/sk-sk/vinyl...
Odpovedať
@zuzka4444 Toho sa bojim,ze potom sa to uz tazko dokombinuje. Chceme drevenyn stol,masiv asi dub. No asi by mala prevladat v kuchyni a obyvacke siva,biela a drevo. Skusim tu stranku,diky :-)
Odpovedať
@adu80 No masiv stol by som nedavala na dlazku s dekorom dreva. Bud ti to splynie, alebo sa bude bit. Skus pozret ine dekory ako drevo, A co vinylova podlaha? Bud lepena, - naj na udrzbu a bezproblemova co sa tyka poskodenia, alebo zatecienia, alebo aj plavacky su s vinylom.
Odpovedať
vidis ze aj v tom room vieweri maju biely stol.
Odpovedať
https://www.quick-step.sk/sk-sk/vinyl...
Odpovedať
@zuzka4444 Manzel nechce vynil,tak sme sa rozhodli pre laminat. Neviem ktory vybrat,alebo potom dat biely stol. Myslis ze by bolo lepsie keby sme dali drevenu pracovnu dosku? No mne sa paci ta betonova :-|
Odpovedať
@zuzka4444 Ty mas tiez betonovu PD? S akou podlahou? Nemas nahodou foto?
Odpovedať
Nedavno som to riesila u dcerinej kamaratky. Tiez chcela drevo, beton, bielu linku... pohladam foto ako sme nakoniec spackali - nieco ako beton sme dali na dlazku, drevo trochu na linku a trochu na nabytok - vsetko rovnaky dekor a stoly a stolicky maju drevene nohy
Odpovedať
@adu80 ja mam toho krokodila na zemi :-D . Pozrem aj tu foto
Odpovedať
Na foto vyzera ten krokodil do cervena, ale je to hneda
Odpovedať
@zuzka4444 pekna kuchyna,skadial mate tu linku?
Odpovedať
@zuzka4444 Inac pekna podlaha,este som nevidela takeho krokodila :-D To je vinyl?
Odpovedať
Na mieru v Mados mi robili.
Odpovedať
Nie, plavacka normalna. Ale aj ten akoze vinyl v quic step je plavacka, akurat na povrchu nie je plast, ale vinyl. Manzel asi nechce ten lepeny vinyl, nie?
Odpovedať
Len take pracovne fotky mam z toho ineho bytu, este sa tam nebyva. Ta zastena je vyrobena podla tapety, co je oproti linky.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme davat k tej kombinacii tuto, vid obrazok z netu, uz ju mame objednanu, ale v skutocnosti je trochu bledsia, ta fotka nie je presne ten odtien ako v skutocnosti ahoj
Odpovedať
@zuzka4444 asi ano,ale uz sme rozhodnuti pre plavacku,len sa mi zda ze k tej linke tazko vybrat, Sme rozmyslali aj o tom ze by sme zmenili tu PD,uz mame objednanu linku,ale to este mozme zmenit.
Odpovedať
@zuzka4444 aky je to dekor na PD? Pekne to vyzera tiez :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?