Šupliky v kuchyni

Prosím Vás približne ake hlboké šupliky odporucate v kuchyni, napríklad na hrnce taniere a ostatné veci a koľko približne by sa ich zišlo 😀 Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zasubky od blumu maju rozne vysky a daju sa nadstavit relingovymi tyckami. Standartne sa deli skrinka na dva velke na cele sady hrncov alebo jeden maly a dva dvojnasobne vacsie 144/288/288 a je to postacujuce.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam plytsi suplik hore (na pribory, korenicky a ine mensie veci) a pod nim 2 rovnako vysoke supliky na misky, hrnce, panvice atd. takze dokopy su 3 supliky nad sebou. Taketo trojice mam dokopy 3 a uplne to postacuje. Taniere a pohare mam v hornych skrinkach.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak a by to mali byt sufliky v skrinkach, tak tam si vies policky vyskovo regulovat. Doma mame troj rad - vrchny je pribornik, ten je teda celkom plytky a spodne dva su cca 30 - jeden na taniere a druhy na hrnce
Odpovedať
Profilova fotka
@pavol_v vy máte v šuflikoch aj taniere??? :-o :-o
Odpovedať
@staliana no mame, ked nemame horne skrinky.
Odpovedať
@staliana my mame v suplikoch taniere uz 15 rokov a je to to najlepsie co moze byt :-D. A to mame aj horne skrinky, ale tam su len pohare, misky a mensie veci. Do nového domu tiez len takto.
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola aj moja svokra to tak ma. Spociatku som sa tomu cudoval, kedze my sme mali taniere v skrinke ale uz som si na to zvykol 8-)
Odpovedať
@staliana vo vela reklamnych materialoch som to videl tiez :P este s takym drevenym rostom na odkladanie, tuti fruti, ale ja som zo zvyku hore v skrinke :D
Odpovedať
@staliana je ovela praktickejsie mat taniere v suflikoch, tiez to tak mame..
Odpovedať
nie je nič lepšie, ako šuflíky v linke...
Odpovedať
@wolodymyr @rebecca363 super ďakujem krásne, chcem mať len šupliky na spodku a hore skrinky. Ideme dať teda jeden plytky a dva rovnaké. Ešte by ma zaujímala šírka. Nejaká 90 tka? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@evulienka88 drz sa typizovanych sirok a nebudes mat problem s vnutornym vybavenim zasuviek Sirky 45..60..70..80...90...100...120cm su najpouzivanesie a do toho zozenies vsetko ako priborniky organizery relingy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
hlbku podla hrncov alebo co tam chces mat a kolko, niekomu staci mala.panelakova kuchyna niekomu nestaci 6bm linky,kazdy mame ine mnozstvo veci. ja som.taniere zo sufov dala do skrinky, ale nie do hornej,je to pohodlnejsie.
Odpovedať
@evulienka88 to je asi najlepšia kombinácia. čo sa týka vybavenia, tak možno tam, kde si budete dávať robiť kuchyňu vám pomôžu aj s týmto. A ako vám vlastne vychádza miera linky?
Odpovedať
Profilova fotka
@shadowmilan veď práve toto, že aj my taniere máme výlučne len hore v skrinkách a neviem si ich predstaviť mať v šuplíkoch. Ale tak každému vyhovuje niečo iné:):)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?