Striekané alebo fóliované dvierka na kuchyňu ?

Profilova fotka
Ahojte. Riešil niekto túto dilemu ? Fóliované (lacnejšie) dvierka na kuchyňu , alebo striekané ( drahšie). Nejde ani tak o cenu je tam rozdiel cca 30 % skôr mi ide o vizuálny efekt, údržbu, životnosť povrchu.
Odpovedať
Aj ja som túto dilemu riešila, nakoniec som si dala foliované dvierka s vysokým leskom a som spokojná, lahká údržba a myslím si ,že aj ten istý efekt, ako striekané dvierka.Striekané sú dosť drahé a lahko sa poškriabu...pozri môj album.
Odpovedať
pred dvoma tyzdnami som objednal striekane. Este ich nemam, ale tak ako na aute mam radsej striekanu farbu a nie foliu, tak som sa rozhodol podla podobnej logiky aj pre skrinky. Cena nebola tak rozdiela. @miriss66 mas skusenost, ze sa strikane dvierka poskriabu skor ako folie? Od akeho vyrobcu?
Odpovedať
@stewko pítala som sa, ked mi robili 3D návrh a spravili cenovú ponuku, aký je medzi tým rozdiel a povedali mi toto, čo píšem a aj v cene to robilo okolo 500 eur rozdiel.
Odpovedať
My máme striekané, po roku užívania môžem povedať maximálna spokojnosť :-)
Odpovedať
@mirooslav my sme dali radšej lamino, kvôli odolnosti a cene, samozrejme s ABS hranou, bála som sa, aby sa pri rúre nezačala fólia odlupovať
Odpovedať
striekane dvierak v pripade ze vyrobca pouzije kvalitne hmoty a dodrzi postup su samozrejme drahsie ale aj odolnejsie, su opravitelne,premna i krajsie nakolko opri otvoreni dvierok vidim tu istu farbu a nie som nijako obmedzovany co sa tyka tvaru a dorabania roznych rohov, list atd. S foliovanou neurobite kuchynu tak pekne do detailu ako folia. No vzdy je to vec pohladu kazdeho zakaznika.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dvierka doporučujem striekané. Vizuálny efekt vysokého lesku je väčší než pri lacnejšej fólii. Lak sa môže obiť, tak ako fólia sa môže odlepiť. Ak sa ku kuchyni pekne správaš, tak žiadny strach. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?