Stolárstvo TUČKO - skúsenosti

Zdravím, máte tu niekto skúsenosti s menovaným stolárstvom? Kvalita, spoľahlivosť, serióznosť? :-)
Odpovedať
Neodporucam ich! Majitel Tomas Rozinek. 1. Krivo namontovali umyvadlo a tvrdili ze je krive..museli sme ho demotovat a znovu namontovat. 2. Kuchynu nam dokoncili na cca 90%, ked sme im uhradili celu platbu uz ju vobec neprisli dokoncit. Vzdy len slubovali ze pridu..cca 30x a nikdy neprisli, nemal problem povedat za 30min je u nas a aj tak neprisiel. 3. Mame na nich dalsie reklamacie a kedze sa nedostavili vobec ich nedoriesil. 4. Za behu nam menili skrinky a aj dekor. 5. Nedodali fakturu ani preberaci protokol. Su to klamari a na vsetko co sa im nechce tvrdia ze sa to neda, velakrat nedvihaju telefon. Robili to aj inym zakaznikom pred nami.
Odpovedať
@minonger hmmm…od júla 2015 kedy som kladol tuto oztazku, máme od nich zariadený komplet celý byt a je síce pravda, že terminy boli presuvane, ale s pracou sme nadmieru spokoní :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Zažil som si presne čo uviedol "minonger", ako keby napísal ich scenár. Ušetril som pár stoviek ale ľutujem... - Najlepšie dopadla kuchyňa, no trvala 3 mesiace a chybičiek je na celý zoznam. - Šatník prišli namontovať radšej bez mojej prítomnosti. Aj ked mali presné inštrukcie rozpísané detailne na 8 stranách aj 3D vizuál, urobili ju podľa seba. - Dvere dopadli príšerne, až mi ľúto tých pekných kľučiek, ktoré som si zaobstaral sám. Jedny mi namontovali značne poškodené, nesúhlasil som. Doteraz ich nemám... Ruky preč!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Presne tá istá skúsenosť, notorický klamár. Nič nedokončili nechali mi rozrobené veci naťahovali ma 3 mesiace, že to prídu dokončiť a vypočula som si teda veľký repertoár výhovoriek prečo vždy nemohli prísť a akoby toho nebolo dosť miesto dubového schodišťa, ktoré som mala objednané mi namontoval bukové a presviedčal ma že je to dub! Podobne aj vonkajší prístrešok urobil miesto červeného smreku z obyčajného. Zrejme má dojem, že sme tu hlupáci. A ked mi to dosvedčili aj iní, že je to buk a konfrontovala som ho, hovoril mi že on objednal dub že to nechápe! To už ktorý stolár nerozozná dub od buku? Strašné niečo. Lutujem, že som im dala zákazku.
Odpovedať
@mimiatko mozno mal zahmlené pred očami z tolkeho dlhu :-) https://m.dlznik.zoznam.sk/dlznici-na...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Mne robil vstavanu skriňu a nemôžem povedať nič zlé dodávka a montáž presne na dohodnutý termín a cena super ak budem ešte potrebovať tak určite stolárstvo tucku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?