Osvedčení stolári na výrobu kuchyne na mieru - TT kraj

Zdravim zhanam dobreho, sikovneho stolara zo zapad.slovenska najlepsie TT kraj, ktory vyroby kuchynu podla zelania, a po osvedceni aj interier.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriama235 www.hladikholz.sk Senica Dobra robota, len ma dost vela prace...
Odpovedať
@rebecca363 dakujem..pozriem ;-)
Odpovedať
@rebecca363 a cenovo??
Odpovedať
Profilova fotka
@miriama235 myslim ze taky standard. Ked pozries moju kuchynu + v popise albumu mam aj cenu tak budes orientacne vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi kedy a ktora cast TT kraja a mozno aj ja :-)
Odpovedať
@wolodymyr par km od TT, cca. jar 2019 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Stolárstvo Nomi Hlohovec.
Odpovedať
Profilova fotka
@miriama235 mam zaujem ;-) na jar sa este miesto najde
Odpovedať
-
Odpovedať
Ahojte. Viete mi poradiť šikovného stolára s priateľnou cenou na obloženie schodov. Podklad je betón konkrétne sa jedná o 16 stupnic rozmeru (1000x300x40 mm) a jednu podestu rozmeru (1000x1100 mm). K tomu aj podstupnice rozmeru (180x1000 mm). Najlepšie by bolo z drevodekoru od f. Egger - Dub Halifax prírodný. Alebo niečo podobné. Viac foto schodov je v mojom albume.
Odpovedať
skusim aj v tejto teme. ahohte, hladam stolara z trnavy ci blizkeho okolia na vyrobu kuchyne, predbezne teda kvoli cenovej ponuke. podorys a presnu predstavu (o par dni aj vizu) mam ... budem vdacna za kontakty :-)
Odpovedať
@dorali zdravim...nasla som v Opoji, Velke Kostolany, Spacince, Nizna...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miriama235 najst viem tiez :-D skor ale odporucania, osobne skusenosti...
Odpovedať
Skus firmu MIDUS spol. s.r.o. je to menšia firma pracuju tam 3 stolári. Vyrábaju nábytok na mieru t.j. kuchyne vstavané skrine, schody (obklad alebo komplet schody z masívu) aj obklady starých zárubní, interierové či exterierové dvere altánky a mnoho ďalšieho. Majú komplet servis prídu zamerajú, vyrobia, prídu namontujú. Chodia po celom slovensku. Majú určite aj fajn ceny. Sú z Vrábel. Okres Nitra. Ak by bol záujem poskytnem aj kontakt a aj ukážku prác :)
Odpovedať
@dorali tiez by ma zaujimalo..len kazdy zakaznik je iny..niekto vobec a niekto az prilis narocny :-D
Odpovedať
@miriama235 tak ja mam presnu predstavu ako to ma vyzerat, budem mat k dispo aj vizu cize nebude tapat v mojej hlave :-D ale uvidi to na papieri... co kde presne ma byt, aky dekor dosky, vsetko bude dane,od neho potrebujem len zohnat vyrobit a zmontovat u mna doma :-D a nieje to nic netradicne ani atypicke... nasla som v ciferi predbezne,tam urcite poslem dopyt na cenovu ponuku, ale chcem pislat aspon 3-4 ziadosti
Odpovedať
@dorali aj ja som dala nacenovat viacerim..tym co som ti pisala a este aj ten cifer skusim kuk..len niekedy ti ludia poradia aku maju skvelu kuchynu a nakoniec sa na nej najde mnoho chyb :-D tiez viem presne co chcem, len ci to aj kvalitne vyrobia a zmontuju :-D dilema.. :-D :-D tiez som jedna z tych narocnejsich..a cenovo sa velmi nelisia, treba len vybrat toho spravneho :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?