Stolar Ruzomberok / Lip.Mikulas na montaz ikea linky?

Poznate firmu ktora by bola ochotna namontovat linku z ikei? Zatial vsetci odmietli montaz cudzej kuchyne... :-(
Odpovedať
@divozienka26 ja si myslim, ze v pohode to zvladnes sama s jednym pomocnikom, ja som montovala Ikea sedacku, sice to trvalo pol dna ale bolo to bez problemov, Ikea ma celkom slusne urobene navody.
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 Fakt porovnavate sedacku s kuchynou? Ani sa im necudujem ved to idu proti sebe ak by montovali ikea kuchyne.
Odpovedať
Cena montáže sa ťažko určuje cez net. Nám bol montovať jeden šikovný chlap s pomocníkom, dohodli sme si cenu až po obhliadke kuchyne, cca 50 € za meter aj spodok aj vrch. A ak bude niečo mimoriadne, cena sa navýši o prácu naviac. Našťastie išlo všetko ako malo, nakoniec domontoval aj spotrebiče, čo nebolo v cene... Ak chceš, v správe pošlem číslo, ak je ešte platné... Robili sme to pred 4 rokmi. Je z MT a to nie je až tak ďaleko, myslím :-)
Odpovedať
@insed jasne budem moc vdacna
Odpovedať
@bedo96706 Ja som skladala uz rozny nabytok a kuchyna mi pride dost jednoducha. Aj zeny vedia byt sikovne , len mame tu nevyhodu ze vacsinou nemame tolko sily ako muzi, co je pri vacsich nabytkovych kusoch problem, ale s pomocou sa to zvladnut da.
Odpovedať
Profilova fotka
@divozienka26 zavytajte do nejakeho nabytkarskeho obchodu vo vasom meste tam sa tych monterov najst dost... A urcite to nebudu riesit, to nie je ich tovar z ich obchodu... Budu radi ze zarobia... Stolarom sa to neoplati robit
Odpovedať
Profilova fotka
@klara321 Tak ako tu ma to neprekvapuje ženy na tejto skupine sa bežne vyjadruju k stolarčine, stavbarine, autam, lietadlam, štiepaniu jadier. Nieje skladať ako skladať.
Odpovedať
Profilova fotka
v ikei si sa nepytala? maju svojich montaznikov a vraj su ludia spokojni.
Odpovedať
@bedo96706 už si niekedy montoval IKEA kuchyňu keď sa k tomu vyjadruješ? Ja áno aj iní nábytok z IKEA. @divozienka26 ak máš šikovného manžela určite to zvládnete
Odpovedať
Profilova fotka
@ainikki no kuchyn a nabytkov som montoval tolko ze si to ani neviete predstavit, ale mate pravdu ikea ani raz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?