Stolár na výrobu kuchynskej linky Šamorín / BA + okolie

Ahojte, máte niekto dobré skúsenosti u konkrétneho stolára s výrobou linky v okoli BA alebo Šamorína? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cicuska1403 ahoj, pisem ti sukromnu spravu ;-) :-)
Odpovedať
kuchyne enzo najlepsi
Odpovedať
Profilova fotka
Hod navrh budeme licitovat :-)
Odpovedať
Aktuálne návrh nemám, len hrubú predstavu ako by mala vyzerať :-) preto by som radšej chcela linku od stolára kltorý ju navrhne podľa predstáv a nepovie že toto nemôžete mať lebo tento model linky to neponúka
Odpovedať
Profilova fotka
@cicuska1403 my mame od Nafekt, pripadne nejaky nabytok mame uz aj od Anrico kuchynske studio. Obaja su v Samorine a robia na mieru, nie sektor. V Nafekte nam spravili nasledne aj nakres elektriny podla ktorej sme si dali spravit elektrikarom zasuvky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cicuska1403 ale ved stolar ti musi vediet vyrobit taku linku, ako ty chces!
Odpovedať
@normicka nie kazdy sa chce piplat :-D niektori su staromodni a tak povedia,to sa neda.neviem,ci je to lenivost,neskusenost alebo co vlastne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Zdravim, tiez sme z okolia Samorina a riesime uckovu linku a rozmermi ca 1,5 +2,7+1,4 m. V Decodome sme sa dostali na 6000 euro bez spotrebicov. Chcel by som to porovnat s nejakym stolarom, ktory ma osvedcene referencie. Cenovo to podliezt asi bude narocne, ci?Vdaka!
Odpovedať
Dobry vecer. Brat ma stolarsku dielnu a robi pravidelne aj v BA (spolupracuje aj s miestnymi architektmi) a viem, ze robil aj priamo v Samorine 1 byt. www.nabytoksako.sk
Odpovedať
@peka22
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?