Stolár na návrh a výrobu kuchyne - Miloslavov a okolie

Profilova fotka
Dobrý deň, vedel by mi niekto prosím poradiť kontakt na šikovného stolára S REFRENCIAMI, ktorý by nám vedel spraviť návrh, výrobu+montáž kuchyne do novostavby RD v Miloslavove? Výkres s rozmermi dodám, viem presne špecifikovať požiadavky, rozmiestnenie atď, potrebujeme iba vyhotoviť cenovú ponuku, nakoľko cena a kvalita sú rozhodujúce kritériá, máme už nejaké ponuky kuchynských štúdií, ale potrebovali by sme ich porovnať s inými ponukami. Dodanie cca na prelome máj/jún Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@5esicko vyskúšaj osloviť LŠ_stolárstvo. Na fb majú stránku. Návrh by si aký chcela, nejaký 3D? Lebo to tuším oni nerobia ale cenovú ponuku ti vypočítajú. Ak chceš kukni ich prácu, majú tam kopu fotiek.
Odpovedať
Profilova fotka
@wiewo za dobre ceny robia??
Odpovedať
Profilova fotka
@wiewo nemusí byt 3D návrh, len možno niečo poradiť atd, prispôsobiť, usporiadať aby to bolo funkčné+praktické 🙂 a kto sa tomu venuje, vie už ako tak rozvrhnúť jednotlivé prvky, skôr o to mi išlo. A ďakujem za kontakt! 🙂
Odpovedať
@5esicko to máš pravdu! Takí ľudia, ktorí sa tomu venujú vedia o veľa viac pomôcť ako nejaké inšpirácie z internetu a tak. A povedal by som, že ešte lepšie vedia poradiť, ako tie veľké obchodné domy, ktoré sa zaoberajú všetkým možným.
Odpovedať
Skúste osloviť firmu M+V servis.Je to niekde neďaleko od Vás.Mne robili v BA.Veľmi pedantne prevedená práca,určite zodpovedá cenám za ktoré robia.Vedli by Vám poradiť aj s tou bránou. Kontakt teraz narýchlo nenájdem,ale na webe sa iste dá nájsť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?