Stolar na kuchynu

Ahojte.Hladam stolara ktory by bol taky šikovny a do dvoch tyzdnov by spravil kuchynu na mieru aby sme sa mohli stahovať a fungovať.Dakujem
Odpovedať
1
2
@marie110236 sikovni stolari len sedia na nete a cakaju takyto dopyt, aby sa hned mohli pustit do prace a spravili do 2 tyzdnov kuchynsku linku aj s navrhom, objednanim materialu, pripravou, zostavenim a montazou. :-S Ironia.
Odpovedať
@marie110236 ak takeho najdeš a ešte že bude aj lacny tak sem s nim ku mne, dam mu roboty na 5rokov.
Odpovedať
no do dvoch týždňov tomu nedávam veľkú šancu ako ti písali aj ostatný.. do dvoch týždňov by som to videl skôr na vyskladanie v ikei napr..
Odpovedať
Profilova fotka
Ikea jedine tam pochodis ved len tyzden budes navrhovat a farby vyberat
Odpovedať
Urcite je nerealne urobit, kuchynu dobre a do 2 tyzdnov. Nam ju robili cca 2 mesiace :/
Odpovedať
Kuchyňu do dvoch týždňov by si mala, ak by si zobrala vystavenú z obchodu. Do dvoch týždňov tak sa max. ozve stolár, že príde pozrieť- Iba ak by bol niekto fakt vólny - ale v tom prípade už by som sa bála, že bude mať nekvalitnú prácu. Sťahovať sa dá aj bez kuchyne - nejaké regály, starý stôl, na ktorý dáš dvojplatničku a umývať v kúpelni. Ale tá ikea nie je až taký zlý nápad.
Odpovedať
@marie110236 na dobreho stolara si pockas aj niekolko mesiacov, dobry stolar za dva tyzdne kuchynu naspravi. Ak nechces skladanu zo sektoru z obchodu, tak radsej pofungujte chvilu v provizoriu a daj si tu kuchynu spravit poriadne. Este aj so sektorom je dva tyzdne hlanicna hodnoa, lebo nie vsetko co je v obchode v katalogu je aj v obchode na sklade
Odpovedať
Profilova fotka
Ľudia zobudte sa už konečne. To fakt niekoho napadne 1. decembra, že chce Vianocovať v novej kuchyni?. Vcera som sa v duchu presne na podobnom pripade trochu zavzdušnil, lebo tiež teta si myslela, že sedím v kúte v dielni a čakám či sa mi niekto ozve...
Odpovedať
Profilova fotka
Nám stolár montoval kuchyňu koncom novembra čo sme ju v júni objednali.V juni prišiel stolár do hrubej stavby Dohodli sme kde bude elektrika ,voda Potom nam urobil vizualizáciu.V júli po spravení omietok prišiel kuchyňu zamerať. A až koncom novembra bola hotová.
Odpovedať
ja som niesla navrh kuchyne stolarovi v juni. V juli sme dohodli detaily. Vtedy mi dal predbezny termin, zaciatok oktobra. V septembri som mala vsetko pripravene, oznamila som mu, ze moze zacat robit, V oktobri mi povedal presny den, kedy budu vediet kuchynu zmontovat, meskali jeden den a bol takmer koniec oktobra.
Odpovedať
Zad tona kecov ked priplati a predbehne sa za 2 ryzdne sa kludne da, asi nie lakovane, folionane na mieru co robia casto subdodabatelia ale normalma v pohode. Muslite ze ked stolar robi kuchynu 2 mesiace ze nic ine okrem toho nerobi?
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell tu nie o to ide, že by sa to nedalo vyrobiť, ale toto je zrovna ten prípad, kedy si majstri nedovolia niekoho posunúť, lebo vianoce sú dátum, ktorý sa nedá posunúť o dva dni. Aspon korektný majster si to nedovolí. A veru n iet ten peniaz na svete, kvôli ktorým by som niekoho kvoli vtlaceniu oj.....al
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sysell ano, da sa to aj za tyzden. V pripade, ze stolar si sedi v kute, spara v nose a caka na nejakeho zakaznika. Ak ma zakazok plnu dielnu, ze sa nestiha ani vytoto, a to v tomto case dobry stolar ma, tak nie. Ani omylom.
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne ze sa to da stihnut aj za tyzden ale treba mat vsetko ujasnene a kuchyna len z dostupnych materialov ziadne ulety ale to by sa musel venovat len tomu. A vianocny termin je hlavne o cenovkach lebo vsetci to chcu pod strom a ten kto vie obetovat bubaky ten dostane. Zas ako tu niekto pisal ze od juna a montaz v oktobri tak to misela byt pracovna doska z mesacneho kamena za 5 mesiacov spravim pomaly 10 priemernych kuchyn a este idem na dovolenku :-) Zas na druhej strane poznam stolarstvo kde kuchynu montuju traja dva tri dni a to je masaker
Odpovedať
lenže dobrý stolár nie je volný,či?ešte si mala napísať som zo....
Odpovedať
@wolodymyr nie, pracovna doska nebola z mesacneho kamena. Oktober bol termin, kedy mal stolar volne okno v diari. Stolar, ktory by mi povedal OK, buduci tyzden by mi bol podozrivy. (ako kazdy iny remeselnik, lebo ti dobri byvaju zajednani na mesiace dopredu). Kuchynu vystruzlikali za tyzden, vratane lakovania dvierok.
Odpovedať
Dobry stolar musi vediet vyrobit kuchynu za dva tri dni a este pritom vypije demizon vina. Ak mu ukazes prachy, tak odlozi ine zakazky a zacne makat na tej tvojej. Kuchynu zbuchat je nic. Vacsinou to trva mesiac dva preto, lebo maju aj ine zakazky.
Odpovedať
@originalx,, ukážeš prachy a odloží iné zákazky,, 😂, lebo iným robí len za ďakujem. Osobne by som stolára co toto urobí kopol do p... keby mal mne urobiť zákazku a odložil by ju
Odpovedať
@roberttom niekto neponahla. Napr ja som pobehal teraz po studiach a nacenili mi kuchynu malinku vsetci cez 11000€ a to bez spotrebicov, pracovnej dosky a montaze. Tak som behol stolarovi a povedal mu nech to naceni a na jar moze vyrobit, ze sa neponahlam, keby som mu povedal, ze chcem do vianoc tak uz ju mam hotovu. Ja tiez, ak niekto ponahla tak posuniem dalsich a robim tu zakazku co suri.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx ano, prave pre tie ceny sme sa rozhodli si kuchynu spravit sami... (foto u mna vo fotoblogu)
Odpovedať
@dorwin nielen pre cenu, ale ani v jednom studiu nemali to co sme chceli, len same kompromisy a potom by som nespaval koli tomu. U stolara co som povedal tak to urobi presne ako chcem.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx asi tak. Ved keď si prečítaš uvod vo fotoblogu, že prečo sme si ju začali robiť sami, tak som to tam napísal...
Odpovedať
@dorwin cital som. Si frajer, ked si sa dal na toto, ja by som to nedal, nemam na drevo stroje.
Odpovedať
@originalx ak chces z bukasu das si napilit a opaskovat firme a uz len srobujes, jednoduche, mozno jedine dosku ak mas roh bez spoja by bol problem.. Staci ti aku vrtacka a stolna na zapustenie pantov, mozno este frezka.
Odpovedať
@sysell Ale ja nechcem drevenu, ale modernu bielu lesklu a ciernu matnu.
Odpovedať
@originalx 11000e to je aký rozmer?
Odpovedať
@marta2610 3,7x3,1m Lkova po strop
Odpovedať
@originalx a? Sak o takej pisem
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 podozrivy preto lebo tomu nerozumies a nepoznas technologicke postupy. Mozno poznas stolara co si nechava narezat a v garazi skrutkuje tam je jasne ze to za tyzden neda. No ten co ma pilu hranovacku kolikovacku to da s prehladom. @roberttom nie je to o tom ze odlozi preto je dodavka 4 tyzdne lebo niesi jediny tak sa jednotlive operacie zlucuju je jasne ak si niekto priplati rychlost tak to dostane a je len na stolarovi ako to spravi ak na ukor terminov je hlupak lebo ked mne niekto priplati tak aj ja svojim priplatim a vedia robit aj navyse. Takze.za idealnej konstalacie je to mozne do tyzdna kvalitne spravit.
Odpovedať
@wolodymyr samozrejme ze pokiaľ to urobí na úkor nadčasov alebo svojou šikovnostou alebo ľudí čo zamestnáva tak nemám nič proti ale aby zákazníkov posúval na úkor iných tak to by ma nahnevalo
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?