Stol do jedalne/kuchyne 120cm (+roztiahnutie)

Do nasej jedalnokuchyne potrebujeme stol, ktoreho dlzka je nestandardna 120cm s tym, aby bolo mozne ho roztiahnut. Vsade sme videli len 140ky, takze ak mate podobnu skusenost alebo viete odporucit stolara, budem vdacny!
Odpovedať
skus Karpiš, napr: http://www.karpis.sk/stoly-jedalenske...,
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobry den. Okrem celkovych rekonstrukcii vyrabame aj stoly na mieru s roztahovanim a ine nabytky. Ak by ste mali zaujem, tak nas kontaktujte a nezavazne sa porozpravame o moznostiach. Mozeme vam pomoct s vyberom prevedenia, ukazeme moznosti roztahovania atd. Prajem pekny den. :-)
Odpovedať
@leader1234 120 je neštandardná dĺžka? A nevedeli ste taký nájsť? http://www.kmk-kincek.sk/obchod/cid/8... http://jedalenske-stoly.heureka.sk/je...
Odpovedať
@thodosy vdaka, to je ten rozmer! Pisu tam, ze doska je lamino. Nevies, ci to znamena, ze ide o drevotrieskovu dosku, nohy masivny (asi) buk?
Odpovedať
@murphy96 dik, napis mi prosim kontakt do mailu.
Odpovedať
@btus vyzeraju celkom fajn, nebudu drahi? Mas skusenost s nimi?
Odpovedať
@leader1234 máme 7 rokov KUBIS 120x80. Nerozťahovací. Pevný a ťažký. Masív. Max spokojnosť. Vtedy stál cca 10 000 SK (takže patrí asi k tým drahším :-) ). Ale chceli sme pevný stôl, ktorý sa nerozhegá používaním. ( posúvaním. )
Odpovedať
@leader1234 ak je stol celomasivny a este aj rozkladaci, urcite bude cena vyssia. povedat, ci je drahy je subjektivne ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?