Spotrebiče whirpoool

Profilova fotka
prosim vas ake mate skusenosti so spotrebicmi whirpool? http://www.modrastrecha.sk/blog/zuzka... rozmyslam zakupit tieto dakujem za kazdu infosku.
Odpovedať
1
2
@zuzkatomas Pekný deň. :-N Ja mám myčku Whirlpool už 11rok a kupoval som ju už použitú.Vymenil som na nej vysokotlaké čerpadlo, nakoľko predchádzajúci majiteľ použil nesprávnu soľ do myčky/ morskú/ a tým zničil čerpadlo. Vymenil som ho za originálny kus a doteraz ide bez problémov. V týždni beží tak, že v priemere ide 3-4x v sobotu a v nedeľu aj 2x za deň. Plánujem zakúpiť aj práčku ako aj sušičku, všetko zvlášť. Je na to dobrý servis a ceny sú celkom prijateľné na súčiastky. Je to aj o tom ako natrafíte na výrobok, ako aj všetko ostatné. Ja sa vrátim k tejto značke znovu v prípade úplného zlyhania spotrebiča myčky riadu. Myslím si že je to taká stredná cesta spotrebiča čo sa týka ceny a to čo očakávame od výrobku. Ale je to aj tak o tom kto, koľko a do akých chce investovať do spotrebičov.Každému sa páči niečo iné.
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 dakujem pekne za info, ako toho som si vedoma len ja mam whirpool zafixovanu na pracky, ale co som pozerala porovnavala parametre nasp. s electroluxom tak myslim ze este lepsie... tak hadam sa vydari dakujem
Odpovedať
@zuzkatomas S Elektroluxom ja osobne nemám dobré skúsenosti. Ale je to vec názoru. Preto som kupoval a aj kúpim ďaľšie spotrebiče zn Whirlpool. Zistite si či nemajú nejakú akciu, nakoľko ak by ste zobrali napr. práčku, sušičku tak ďalší spotrebič zdarma...Niekedy to majú a treba sa spýtať predajcov čo sú zameraný na Whirlpool. Takže šťastnú ruku pri výbere a nech Vám slúži nech kúpite čokoľvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 jej dakujem za typ ... to asi ak by som napr. vsetko cez mall kupila neplati to asi skor kamennne predajne? dik
Odpovedať
@zuzkatomas Cez net neviem, môj známy tak kupoval asi pred 2rokmi. v predajni. Treba to zistiť.. :-)
Odpovedať
@zuzkatomas neviem, či môžeš kúpiť ešte niečo horšie ako menovaná značka =-) =-) =-) dosť sa ti čudujem, stačí keď si pozrieš na heureke recenzie ľudí, príp. tu na MS. A navyše vôbec nie sú nejaké lacné, kvalitou sú však na dne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@egreska1 myslis, ja co som napr. videla realne model elextrolux a whirpool tak ako nemozem povedat nic zle, napr. elextrolux 1 plech whirpool 3 plechy, spotreba lepsia ci energia ci voda pri umyvacke, napr. zasuvka na pribor .. electrolux nema .. a teda co by si mi odporucila?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkatomas máme Whirpool mikrovlnku a rúru. Používame od decembra, zatiaľ v pohode...asi krátky čas na posúdenie.
Odpovedať
ahoj, ja mám umývačku riadu, chladničku a rúru značku whirpool už 4 roky, mám 2 deti, takže používané sú často a klop klop zatiaľ všetko ide ako má.
Odpovedať
@zuzkatomas takže umr menovanej značky radšej obíť veľkým oblúkom, porovnávať kvalitu v počte plechov a pod. to asi nie je dosť hodnoverné =-) Radšej budem mať aj o dva plechy menej, ale viem, že nebudem musieť po dvoch rokoch meniť takmer všetky spotrebiče kvôli kvalite....To je ťažko ti niečo odporučiť, lebo je to teraz aj o šťastí ... sú však značky okolo kt. treba momentálne radšej len prejsť a sú značťky kt. si aj v tejto dobe držia nejaký ten slušný štandard :-) :-) Ja by som vyberala umr. jednoznačne Bosch- tie sú top a cena primeraná až nízka. Ostatné spotrebiče tiež Bosch, siemens, Electrolux... príp samsung... Všetko čo si chceš kúpiť, každý jeden spotrebič si pozri v recenziách na heureke napr. a uvidíš čo a ako. Ja už roky uprednostňujem Bosch a siemens, vymieňam len z dôvodu estetického....
Odpovedať
Profilova fotka
@egreska1 uviedla som myslim i dobre argumenty - spotreba energie, vody, hlucnost ... ale jasne 100 ludi sto chudi, kazdopadne dakujem za nazor ...
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo @kirsi dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@egreska1 Ale to sú také "keci" s prepáčením :) Rodičia majú umývačku riadu Whirpool, bude slúžiť 13 rok. Za celú dobu len 1 krát zanesené "sitko" ... Ešte majú od nich digestor, ten funguje 14 rok a práčku, ktorá funguje 10 rok. Je pravda, že práčka mala v 8 roku poruchu, za ktorej odstránenie zaplatili skoro 60 Eur ... No zatiaľ, klop klop, fičí ďalej. Ja mám od Whirpoolu práčku, funguje 3 rok, absolútne bez zaváhania alebo akejkoľvek známky používania. Je ako nová. IKEA má svoje spotrebiče primárne WHIRPOOL, niečo má ELECTROLUX. A nebojí sa na tie spotrebiče dávať záruku 5 rokov. Prečo sa nebojí, keď podla teba kvalitou na dne ? Alebo že ich je treba meniť po 2 rokoch ? Všetko je to o kuse :) Počuli sme a čítali aj o XYZ reklamáciách BOSCH spotrebičov. Nie je to záruka, že zo spotrebičom nebudú problémi ... Navyše, ich "nízka cena" je relatívna. Ak navšítim HEJ.SK, a dám si napr spredu plnenú práčku, 6 KG, 1200 ot. Tak model Whirpool AWO/C63201 stojí 250 Eur. BOSCH má najlacnejšiu s týmito parametrami model WAB24262BY za 320 Eur. Okrem toho, že je tá BOSH práčka proste škaredšia, stojí o takmer 30 percent viac, tak má horšiu spotrebu elektriny, horšiu spotrebu vody a o 1 triedu horšiu účinnosť odstreďovania. Za ušetrených 70 Eur si môžem priplatiť 3 roky záruky navyše, v hodnote 50 Eur (záruka celkovo 5 rokov) a ešte mi ostane 20 Eur na pár litrov pracieho prachu ... (+ stále mám práčku z nižšou spotrebou a vyššou účinnosťou odstreďovania) Myslím, že 5 rokov je už dostatočne slušná záruka na to, aby som sa nemusel báť ,že mi to odíde hneď po 2 rokoch, a stále mám nižšiu cenu :) BTW: Servisná sieť na Whirpool je obrovská, aj ND do ich spotrebičov sú naozaj citelne lacnejšie ... To len ako benefit navrch ...
Odpovedať
@lubk0 nesúhlasím a to jednoznačne a viem prečo :-) :-) :-) si výnimka :-D sú aj takí, pretože pár kusov môže byť aj ,,vydarených" :-) :-) :-) škaredšia Bosch?????????? to asi len ťažko, asi si nevidel v skutočnosti, dizajn siemens , bosch je proste jeden z najkrajších. tak seriózne: už len keď pozrieš a porovnáš zvnútra vyhotovenie a hlavne materály a súčiastky!!! na týchto značkách, je jasné čo a ako.....to je neodškriepiteľný fakt...rozober a porovnaj, už len napr. motor na tej práčke a tej druhej a uvidíš ;-) teda ak vidieť chceš ;-) A 5ročná záruka, sa ti vzťahuje na celý spotrebič??? či len na nejakú konkrétnu súčiastku???
Odpovedať
@lubk0 a mimochodom pri kvalitnejších značkách proste náhradné súčiastky neriešiš... keď máš také bezporuchové spotrebiče, tak ako je možné , že vieš ceny súčiastok? kt. v dnešnej dobe sú cenovo aj tak podobné a nie je tam žiadny cenový veľký rozdiel, tak nezavádzaj. Skôr mám podozrenie, že si predajca, takých je tu viac... vrhajú sa hneď po témach , keď niekto hľadá spotrebiče :-| Opakujem, klikni sa na recenzie spotrebiteľov, nemusíš dôverovať mne.
Odpovedať
@egreska1 Jasne egreska, znackovy vyrobcovia tak dbaju na svoju znacku, ze vyrobok vyrobia za 500€ a predaju ho za 520€. Nie aby ho vyrobili ako whrilpool za 100€ ale vyrobia ho co najdrahsie /najkvalitnejsie/ aby na nom ani nezarobili. Vsetko je to odzub...
Odpovedať
@egreska1 1. Nie som žiadny predajca :) V iných témach tu poskytujem možnosť poradenstva ohľadom internetu, kde aj sám popisujem, že v danej "brandži" telekomunikácií pracujem nejaké tie roky :) Takže, takéto nízke obvinenia bokom 2. Nie, nepovažujem sa za výnimku. Prečo teda neodpovieš na otázku, že IKEA, ktorá dodáva drvivú väčšinu svojich výrobkov WHIRPOOL, dáva 5 ročnú záruku a problémi s ich spotrebičmi sú neni ? 3. Vzhľad = hore som ti napísal príklad, práčka ... Prosím, oba modeli si pozri. Bosch, je pre mna škaredší ... Áno, nášiel som aj pekný boch, len ten už nestál 320 ale 480 Eur ... A za to doplácať, ozaj nebudem :) 4. Cenu dielov poznám podľa prípadov, ktoré som popísal vyššie :) Umývačka mala zanesené sítko, avšak predpokladali sme chybu v elektromagnetickom ventile, nakoľko umývačka napúšťala vodu aj keď bola vypnutá ... Rovnako práčku sme dávali opravovať po 8 rokoch používania = obe veci u rodičov. So Siemens som mal práve opačnú skúsenosť ... Známi vyhodil na FB, že dáva za odvoz svoju starú 6 ročnú umývačku = vraj je pokazený panel ovládania (elektronika) ... inak všetko fungovalo :) Umývačku som chcel od neho pre známych na chatu ... Napriek mojej úpornej snahe som ho zohnal len nový origo s pokecom od p. na tel. podpore, citujem (" no viete, toto nie je bežná závada, takéto dieli nedržíme skladom, objednáva sa to z nemecka a vyjde to na skoro 140 Eur !!! ) ... Ďakujem, ale 6 ročnú umývačku za 150 Eur opravovať nebudem. Tým nechcem povedať, že značka SIEMENS alebo BOSCH je zlá, to v žiadnom prípade nie :) Ale tvrdiť, že Whirpool sa kazí každé 2 roky, a BOSCH sa nekazí vôbec, je trocha mimo :) A nože, ukážete nám tie zákaznícke recenzie :) Rád si ich prečítam. Lebo btw, tie 2 práčky, ktoré som hore porovnával, tak whirpoolka mala 5 hviezdičiek z drvivou väčšinou kladných recenzií.
Odpovedať
nebudem sa viac k téme vyjadrovať, čo som chcela som napísala, poradila mám viac ako 20ročné skúsenosti... je úplne smiešne porovnávať kvalitou dva výrobky , kt. sa tak jednoznačne v kvalite, prevedení a najmä životnosti odlišujú a pritom cenovo sú dosť podobné :-) snáď Vám nemusím vyhľadávať recenzie na heureke či tu na ms vyhľadávať napr. problémy s umr tejto značky, to hádam zvládne každý sám. Jednoznačne je na trhu veľa značiek, kt. sú v kvalite o dosť priečok vyššie ako táto menovaná! Ak si myslíte, že oprava umr značky Whirpool - elektronika bude za babku, tak ste na veľkom omyle, cena podobná oprave hociktorej inej značky :-) Prajem pekný deň a hlavne dlhoročnú spokojnosť so svojimi spotrebičmi :-) :-) :-)
Odpovedať
@lubomird jasné, radšej si vyberiem výrobok kt, je vyrobený v Poľsku ako ten čo vyrobili v Nemecku :-D Ps: moje skoro všetky spotrebiče boli napr. vyrobené v Nemecku :-| a cena prijateľná až porovnateľná :-)
Odpovedať
@egreska1 vidim, ze ty si odbornik :D v Nemecku robia tiez ludia ako aj v Polsku. V polsku sa daju tak isto kupit kvalitne veci, ale nemozu byt teda lacne. To by si ale musela do obchodu vidiet aspon trosku...
Odpovedať
@lubomird :-) :-) predavač resp. zástupca prezentuje nenápadne svoju značku :-)
Odpovedať
@egreska1 to akoze ja? 8-(
Odpovedať
@lubomird Nechaj ju tak :) Toto je klasický typ človeka, ktorý sa bude hádať bez jedného argumentu ... Resp. všetko argumentu typu, je to všeobecne známe, je to vyrobené tam a tam a podobne ... Pokiaľ niekoho hreje žiť s pocitom, že jeho výrobok bol vyrobený v nemecku, pravdepodobne poľským, slovenským, českým prípadne nejakým občanom arabského etnika, tak nech sa páči :) Nasledne ešte padne obvinenie, že si predajca :D No, ono to má logiku, pretože keby máš nejaké elektro, alebo v ňom pracuješ, tak je predsa logické ,že anonymne na internete obhajuješ lacnejšiu značku :D
Odpovedať
@zuzkatomas Pouzivame uz 10 rokov denne vstavanu umyvacku whirlpool a nebol doteraz ziaden problem, nepouzivame ziadne specialne prostriedky a ani nejake extra cistenie sme nerobili. Do domu sme sa pred par tyzdnami rozhodli kupit pracku aj susicku whirlpool, nech trochu podporime aj Slovensko :)
Odpovedať
@lubk0 výnimočne s tebou súhlasím :) :) :) moji rodičia rovnako maju niekolko spotrebicov whirpool uz zhruba 15 rokov a doteraz ziaden problem! nechapem kde ludia nabrali ze sa kazia….teraz zariadujem byt a drviva vacsina spotebicov bude jednoznacne whirpool, a prave z dovodu vybornych recenzii, krasneho dizajnu a dobrych cien…kdezto spotrebice bosch vyzeraju strašne a su za premrstene ceny….a to si teda davam zalezat na tom, aby som si jednotlive produkty ako aj znacky porovnala a bosch je teda u mna na poslednom mieste 8-)
Odpovedať
@lubk0 Súhlas v plnej výške, hĺbke a šírke. :-)
Odpovedať
@egreska1 Nedalo mi to, a pozrel som sa teda na tie katastrofálne hodnotenia na HEUREKE, ktoré mi predsa ako sama hovoríš, nemusíš hladať :) Tak tu nejaké porovnanie : 1. Začneme práčkou :) http://pracky.heureka.sk/ Na bočnom panely vyberieme nasledujúce parametre. Cena do 400 Eur (ved ako tvrdíš, cenovo sú na tom podobne), značku BOSCH a WHIRPOOL, spredu plnené ,volne stojace a náplň 6 KG +. Za Whirpool sa vysunie presne 8 kusov práčiek. 2 sú bez hodnotenia. Zvyšné sú nasledovne: 86%, 85%, 83 %, 87 % , 73 % a 78 %. Takže 6 hodnotených práčiek má priemerné hodnotenie : 82 % Za BOSCH sa vysunú presne 4 práčky. 1 nehodnotená, zvyšné sú nasledovne: 79 %, 77%, 77 %. Takže 3 hodnotené práčky majú priemerné hodnotenie 77,7 % ! Podľa tebou ospevovanej HEUREKY, su teda pračky v tejto kategorii od Whirpoolu nielen lacnejšie, ale dokonca aj lepšie hodnotené :) 2. Poďme na umývačky. http://umyvacky-riadu.heureka.sk/ . Cena do 400 Eur, volne stojace, 60 CM široké. Whirpool = nájedných 20 výsledkov: Z toho 8 nehodnotených. Zvyšných 12 kusov má nasledovné hodnotenia: 100 %, 95 %, 73 % , 85 % , 91 % , 80 %, 70 %, 77 %, 87 %, 81 %, 73 %, 73 %. Takže 12 hodnotených umývačiek riadu má priemerné hodnotenie 82,1 % ... (je to naozaj katastrofa) BOSCH = nájdených 9 výsledkov. Všetky ohodnotené, nasledovne : 82 %, 87 %, 82 %, 78 %, 85 % , 87 %, 64 % , 71 % . Takže 8 hodnotených umývačiek má priemerné hodnotenie 79,5 % ... Podľa tebou ospevovanej HEUREKY, su teda umývačky v tejto kategorii od Whirpoolu nielen lacnejšie, ale dokonca aj lepšie hodnotené :) 3. A že si to ty, mrknime sa na chladničky. http://lednice.heureka.sk/ ... Parametre od 300 - 500 Eur. Kombinované, volne stojace ... BOSCH = 32 výsledkov. 12 nehodnotených ... Takže zvyšných 20 má nasledujúce hodnotenia: 93 %, 77 % , 68 %, 60 %, 95 %, 58 % , 82%, 85 % , 78%, 84 % , 87%, 77 %, 83 % , 60 % , 71%, 60%, 73 %, 81 %, 73 %, 75 % ... Teda primer za týchto 20 chladničiek je = 76 % Whirpool = 28 výsledokv. 13 nehodnotených : Takže zvýšných 15 má nasledujúce hodnotenia: 78 %, 79 %, 82%, 63 %, 77 %, 83%, 70 %, 92%, 80 %, 100 %, 84 %, 70%, 75%, 74%, 100 %. Teda priemer za týchto 15 chladničiek je 80,47 % pre Whirpool. Milá zlatá, neuveríš, ale aj v tejto kategórií má Whirpool lacnejšie produkty s lepším hodnotením ako BOSCH ... ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Aj keď by som tu mohol naozaj porovnávať do rána, nemá to zmysel :) Ja sa len preto naozaj pýtam, kde som sa mal na tej heureke dozvedieť, o tej katastrofalnej kvalite Whirpool spotrebičov ? Kde ? Ak myslíš, jednotlivé negatívne recenzie, tak ťa ubezpečujem, že len počas tohoto krátkeho výcucu som ich našiel rovnako na BOSCH celkom nespočet, ako napríklad odpálená elektronika, zablokované práčkové dvere, lahko sa lámajúce plastové úchyty atd atd ... Takže nie je v tomto ani slávny BOSCH výnimkou :)
Odpovedať
Svokra má 5 rokov všetky spotrebiče v kuchyni Whirpool - rúru, plynovú varnú dosku, digestor. Mikrovlnku Whirpool má už asi 15 rokov. Zatiaľ bez jediného zaváhania, všetko funguje bez problémov.
Odpovedať
@lubk0 vieš čo , ideš my už na nervy :-D tvoje percentá si zobral odkiaľ???? Do googla si napíš: RECENZIE umyvačiek riadu, potom klikni na recenzie od heureky a ČÍTAJ pozorne po stránkach, koľko máš whirpooliek čo ľudia neodporúčajú a ostatných značiek.... a už naozaj dosť!
Odpovedať
@egreska1 Prečo ti leziem na nervy ? Lebo sem hádžem dáta zo stránok, ktoré si mi odporúčala naštudovať ? Percentá zobrazujú zákaznícku spokojnosť a sú presnejšie ako recenzie :) Aby si to správne pochopila, ak si niekto kúpi nejaký výrobok a hodnotí ho na heureke, môže napísať recenziu, alebo proste môže dať výrobku len percentá, na koľko je s ním spokojný. Výrobok teda môže mať napríklad 12 hodnotení (iba percentá) a napríklad len 3 recenzie (ktoré sa tiež radia do percent) ... Takže dané percentá, práve na heruéke, ukazujú práve to, na kolko percent sú ludia zo spotrebičmi spokojný a či by ich odporúčali známemu :) Ak by boli Whirpool také katastrofálne, asi by nemali v tých kategoriach kladnejšie hodnotenie ako BOSCH, ci aj to som si vymyslel ? :D :D Ale ,že si to ty, zopár recenzií prídám :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?