Spotrebiče Gorenje verzus Bosch

Prosim poradte, ktoru dvojicu spotrebicov by ste volili?? Gorenje alebo Bosch??popripade skusenosti :-)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@sonrep jednoznačne BOSCH :-)
Odpovedať
Tak isto jednoznačne Bosch, kvalitnejšia a ešte aj krajšia :-)
Odpovedať
stále som vo fáze rozhodovania, tiež vyberám medzi gorenje a bosch, biele spotrebiče
Odpovedať
@robinho @egreska1, dakujem :) @evabil, ja sa neviem rozhodnut uz asi dva mesiace... :)
Odpovedať
BOSCH !!!!!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Máme gorenje biele a max spokojnosť:O))).
Odpovedať
Profilova fotka
nielenže v porovnaní medzi týmito dvoma su tie bosch spotrebice 100x krajsie,ale vo vseobecnosti je bosch=kvalita,,,nevravim ze gorenje nie,ale ja by som nevahala teda ani sekundu :-)
Odpovedať
No ja som gorenje biele práve brala kvôli looku :O))) bosch majú taký jednotný štýl. Do mojej kuchyne to akurát ,,zapasovalo".
Odpovedať
Profilova fotka
Bosch mame uz niekoľko rokov a fungujú 9rokov,ale včera sa mi rozbila moja umyvacka Bosch :-(, ktorá išla niekoľko rokov každý deň a o víkende aj 4krat... Veľká rodina :-)... Ale teraz som sklamaná lebo kamarátka ma myčku akurát co som uz kukala a bola to jednotka ktorú kúpime,ale uz nie lebo kamoška povedala ze za tu cenu co stoji nie je dobrá a nebola lacná... Mame americkú ladničku Bosch a je super ticha, rúra je tiež super...
Odpovedať
Jednoznačne BOSCH.
Odpovedať
Lepšia značka ako Bosch je už len Miele, Gorenje teda rozhodne nie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tomashol hadam je to aj o cenach a dost casto aj o pomere: Cena/Vykon! Ak je podobne aj nieco lacnejsie, tak preco platit viac? Je mi aj to jasne, ze niekomu to nevadi, ked nerozhoduju peniaze.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@sonrep pre ake spotrebice si sa rozhodla nakoniec?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@penelopa dobrý deň. Čítam, že máte biele spotrebiče. Som v štádiu rozhodovania medzi bielymi a nerezovými a biele sa mi zdajú z hladiska čistenia lepšie. Chcem Vás poprosiť, keby ste mali trochu času nesfotili by ste mi kuchynu a neposlali fotky, nech si to viem viac predstaviť.. Ďakujem kráásne
Odpovedať
ja osobne mám bosch už roky a som nadmieru spokojná. Moja dcéra potrebovala teraz všetko biele spotrebiče a rozhodla sa nakoniec pre Gorenje Simplicity /rúru, dosku a mikrovlnku/- je s nimi tiež veľmi spokojná.
Odpovedať
@sonrep myslim, ze primrure a jicrovlnke staci uvazovatbo mm designe, ake teda rura ma vsetko, co sa od nej chce. (Ja napr. Potrebujem mercedes skoleckom, ako to volame, alias nie len ventilator, ale aj ten kruhovy ohrev )u microvlnky je to obzvlastj jedno. Clovek nakoniec pouziva ohrev na maxime arozmrazivanie ;). Vsetko ostatne akomgril, para, crips... nedosahuje kvalitynineho a to som vyskusala uz viacere znacky ;), vzdy som od pouzivania postupne upustila.
Odpovedať
Bosch . a sú aj krajšie :-)
Odpovedať
aj ked uz je obnovena starsia tema - tie dva gorenje spotrebice hore na obrazku sa k sebe ani nehodia, kazdy z inej serie. takze jednoznacne bosch
Odpovedať
Profilova fotka
Bosch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite Bosch
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som okusila aj aj.. mozem povedat ze BOSCH je fajn :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?