Spotrebiče do kuchyne - skúsenosti s www.ocslovensko.sk

Chcem si zariadiť kuchyňu v novom byte, ktorí prerábame. Na všetko som mal, ako sa to povie, radcu, ale na spotrebiče nejako nemám :) Kedže som správny slovák, chcel by som ušetriť a dnes je trend kupovania cez net. Potreboval by som chladničku, varnú dosku, rúru a myčku. A teraz sa neviem rozhodnúť medzi značkami Siemens, Electrolux a Bosch. Neviem, mne viac sedí Bosch, alebo Electrolux. Ale chcel by som počuť nejaké skúsenosti so značkami, nech sa konečne rozhodnem. Posledná vec, chcem vedieť vaše skúsenosti s nákupmi takýchto vecí cez internet. Po celovíkendovom hľadaní a sledovaní rôzne heuréky, najnákupy, či iné prehľadávače ma celkom oslovil tento obchod : http://ocslovensko.sk/ Prosím vás, máte s nimi skúsenosti? Vopred ďakujem za odpoveď. Pozdravuje Jožo
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
V tejto diskusii poviem len jedno Siemens neodporučam vobec z vlasnych skusenosti blbost totalna lacna asi by som sa dal skor na elektrolux
Odpovedať
Ďakujem pekne za názor. Podľa toho, čo som pozeral, aj parametre aj dizajn a aj iné veci, siemens mi príde ako lacná odnož Boschu. Ale to je len môj názor. Ešte som rozmýšľal nadtým, že chladničku by som zvolil túto : http://ocslovensko.sk/detail/vstavana... Viacero ľudí mi povedalo, že Liebherr je veľmi dobrá voľba. Ale boli aj negatívnejšie ohlasy, tak neviem. Nechcem kupovať niečo, čo mi odíde za pár mesiacov.
Odpovedať
@ogurka18 ak mi zozenies siemens spotrebice lacnejsie ako electrolux tak budes jedine kuzelnik :-D Bavime sa tu o porovnatelnych triedach, nie ze zobereme najlacnejsi siemens a najdrahsi electrulux.
Odpovedať
@jozefzvychodu simens a bosch maju prakticky rovnake vyrobky robene v jednej tovarni. Akurat siemens je vecsinou dizajnovo horsi a cenovo drahsi oproti boschu.... zase treba porovanvat rovnake spotrebice a v globale.
Odpovedať
@jozefzvychodu za par mesiacov ti moze odist aj bosch spotrebic, aj electrolux. vsade sa moze vyskytnut vadny kus. moja mama ide vzdy na istotu a kupuje v predajni kde si vie doplatit 5r zaruku... nechod po znackach... podla mna je to blbost. stanov si funcie ktore ma spotrebic mat a podla toho si vyberaj - najdi tie ktore to splnaju a potom z nich si vyber... my mame vacsinu spotrebicov baumatic, kuchyna ma uz vyse 4 roky a vsetky ficia ok. akurat na umyvacke som pokazila gombik (bola to moja vina, bachla som silno do neho a vtlacila som ho dnu - nechapem ako sa mi to podarilo. a potom som ho sla vytahovat spajlou von a uplne som ho tam zalomila... tak musel prist opravar a dal novy gombik). inak no problem, a spokojknost. chladnicku sme mali electrolux vstavanu - ficala 3 roky uplne ok, kym ju nepokazila svorka - iniciativne isla odmrazovat kym sme boli na dovolenke a chodila nam krmit kocure - a nozikom zadrapla do plasta mraznicky :-D tak sme kupili liebherrku a zatial po pol roku spokojnost... ale nevidim rozdiel medzi nou a tou electroluxkou...
Odpovedať
Profilova fotka
@cubicomp bavíme so o veciach od ruky ....
Odpovedať
No ja sa snažím si určiť funkcie, ale je to v dnešnej dobe tak, že či človek chce, alebo nechce, vždy má nejaký produkt oproti inému niečo navyše a rozhodnutie sa tým stažuje. Preto som zatiaľ len chcel vedieť, aké sú skúsenosti so značkami, ako sú kazivé a hlučné a podobne. Čítal som článok kde písali, že DB udané v popisoch nie sú takmer nikdy pravdivé. Tak aj toto ma zaujéma. Čo sa týka chladničky, ja ešte vážne uvažujem nad týmto : http://ocslovensko.sk/detail/vstavana... Viacero ľudí mi vravelo, že majú aj staršie modely, ktoré nemajú NoFrost a vôbec to nemusia rozmrazovať, tak sú kvalitné. Sú drahšie, ale vraj to je investícia do budúcnosti. Držia dlho. Tak neviem no.
Odpovedať
@jozefzvychodu v chladiarenskej technike nič lepšie ako liebherr nenájdeš. To je proste fakt. Už len vybrať konkrétny spotrebič a vymáknuť dobrú cenu. Za mňa značky bosch, siemens, AEG. a áno - vždy človek môže natrafiť na kazový kus aj pri dobrej značke. ;-)
Odpovedať
Cize liebherr mám aspoň v jednom prípade na 100 % odobrený :)) ďakujem stolverka :)
Odpovedať
odsávače falmec, faber, elica
Odpovedať
@jozefzvychodu liebherr robia chladnice aj pre Miele, budeš spokojný určite.
Odpovedať
Práve, keby som mal na Miele, tak neriešim túto dilemu :))))) Snáď raz sa mi pošťastí :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a zabudla som Franke má super rúry a varné dosky, hlavne plynové. Skús mrknúť. @jozefzvychodu
Odpovedať
Ešte som sa chcel spýtať, neviem, či mám založiť novú tému, alebo nie, ale nechcem to tu spamovať, aj keď to je drahšie, toto sa mi oplatí? http://ocslovensko.sk/detail/kosovy-s... Vždy, keď si pomyslím, že mám v kuchyni kôš len tak voľne vonku, príde mi to odporné. A počul som aj o Blancach, ze su kvalitne.
Odpovedať
@jozefzvychodu určite daj kôš na triedený odpad. Henten v linku je dobrý. Je do drezovej skrinky 45 cm šírka. Ak budeš mať skrinku 60 cm, treba dať väčší. Veľkosť skrinky má priamy vplyv na veľkosť drezu a opačne. Blanco sortery sú najlepšie. To je môj názor.
Odpovedať
Čiže výber som nemal zlý, keď tak čítam tvoje odporúčania :)
Odpovedať
@jozefzvychodu ahoj, my momentalne riesime tiez nakup spotrebicov do kuchyne... uvazovala som aj nad nakupom cez net (predsa len je to lacnejsie, zvlast ak natrafis na dobru akciu), ale odradza ma fakt, ze pri pripadnej reklamacii musis tovar dopravit do sidla predavajuceho (a teda platit palky kurierovi sa mi nechce...) co sa znaciek tyka, mm preferuje bosch, ja by som radsej nieco lacnejsie, nech mi zostane nieco aj na nakup "drobnosti", tak uvidime co nakoniec vyberieme...
Odpovedať
Hmmm o tej preprave som počul, ale dá sa to vyriešiť aj návštevou servisáka priamo doma, čiže to by som až tak neriešil :) A ja mám možnosť dopraviť aj chladničku kdekoľvek na Slovensku, čiže veľmi toto neriešim :) Ale aj preto som chcel vedieť, či má niekto skúsenosti s týmto obhcodom : http://ocslovensko.sk/
Odpovedať
@jozefzvychodu pozeram,že na tej stranke su nejake veľmi dobre ceny... :-o
Odpovedať
@svenka velke spotrebice sa uz davno nikam neposielaju ale servisuju priamo u zakaznika
Odpovedať
mám vyskúšanú značku Bosch - (chladnička, rúra, varná doska) a po 3 rokoch stále ako nové Asi by som nad inou značkou neuvažoval, ešte možno Miele, ale tam sú tie ceny trocha inde... :-)
Odpovedať
No veď to, že tie ceny sa mi páčia preto som chcel vedieť, či s tým má niekto skúsenosti. Presne tak, som tiež počul, že veci ako veľké chladničky, či veľké telky sa už nikam neposielajú. Práve som tu niekde písal, že keby som mal na Miele, tak tu ani nemusím nič písať :)
Odpovedať
@jozefzvychodu moze ti byt uplne jedno aky je to obchod. Daj si to poslat na dobierku a hotovo. Ked pride zaplatis, ked nepride zrusis obj. O nic neprides. Zaruku mas na zaklade faktury v servisnom stredisku, takze nemas co riesit
Odpovedať
pravda. asi to dám cez nich :) a ak tak, pošlem recenziu obchodu :)
Odpovedať
@svenka s chladnickami sa do servisu nechodi snad uz 20rokov ;-) Mala som vacsinu Elektrolux kedysi, presli sme na Siemens a TEKA a zatial spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefzvychodu Kukni www.andreashop.sk. My mame napr. chladnicku Beko A++ a je super. Vsetko sme objednavali odtial, poradil nam znamy. Na vsetko mame 5 rocnu zaruku a bolo to radovo aj o 100 eur lacnejsie za spotrebic v porovnani s kamennymi obchodmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@svenka No my to mame tak, ze obchod ma technikov po celom Slovensku a v pripade, ze treba predsa len prepravit, kuriera plati predajca, tak neviem, aspon takto nam to tlmocili.
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefzvychodu k tomu miele ti napisem len tolko, ze mam doma spotrebice miele a servisak bol u nas ako na klaviri, nakoniec mi za jeden spotrebic aj museli vratit peniaze, takze ja neodporucam miele
Odpovedať
Vážne? mám známeho, ktorý má aj práčku aj sušičku a nevie si ich vynachválit. Tak neviem no.
Odpovedať
@cappucinko No veru, aj u nás tak, myslela som si, že mám len smolu, ale asi to už nie je to, čo bývalo...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?