Sporák v rohu pri stene a zástena

Kuchynsku linku mam medzi dvoma stenami, pricom sporak je na kraji, cca 12cm od steny. Zastena bude v dekore pracovnej dosky, do L-ka. Neviem, ako vyriesit ten roh, kde je sporak, teda zastenu vedla sporaka. Ci tam dat normalne stvorec, alebo bude zastena zosikmena, t.j. bude sa od pracovnej dosky smerom k hornym kuch. skrinkam zuzovat....Ako by to vyzeralo lepsie?
Odpovedať
@jaroe Tiez som to riesila. Nakoniec som dala dosku v dekore prac.dosky a v sirke pracovnej dosky az po strop a horne skrinky som potiahla tiez az po strop a obrubila som ich tiez tym dekrom pracovnej dosky - pozri si v albume. A potm som vyburala spajzu a vsunula tam este jednu stranu kuchynskej linky :-)
Odpovedať
buď pod horné skrinky alebo zarovno s ich hornou časťou. Zošikmovať v nijakom prípade, bude to vyzerať veľmi zle.
Odpovedať
@zuzka4444 pekne to mas poriesenie, ale u mna sa to tak neda. Horne skrinky su cca 25 cm pod stropom a linka mi uz na dalsej stene nepokracuje @stolverka tiez si to s tym zosikmenim neviem celkom predstavit, stolar s tym prisiel a trochu ma zaskocil, tak som teraz na vazkach
Odpovedať
@jaroe to stolári niektorí tak vymýšľajú "akože" dizajn. a to čo spomína @zuzka444 to je najlepšie riešenie,nevadí, že horné skrinky už nepokračujú. Môžeš zástenu zarovnať s hornou hranou horných skriniek. Neviem či mi rozumieš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?