Sporák, indukčná doska alebo sklokeramická???

Čaute, čo odporúčate z týchto troch možnosti? Plusy a mínusy?
Odpovedať
Odporucam citat forum a nezakladat duplicitne temy.
Odpovedať
@domcicipatcici Ak máš urobený prívod el. tak Ti doporučujem indukčnú varnú dosku...---neviem...+ všetky...rýchlosť ohrevu..bezpečnosť pri varení.. ;-) spokojnosť
Odpovedať
@domcicipatcici http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... Nech sa paci :D
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici indukcia
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici Jednoznačne indukčná doska :-)
Odpovedať
, Indukciavariudrziava super sa udrziava.
Odpovedať
dakujem všetkým za reakcie. Ako udržiavate túto varnú dosku? Nejaké špeciálne prípravky a handričky? Neviem, nemala som ju doteraz :) tak preto sa pýtam, aby som niečo zlé nespravila .)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nuska ďakujem pekne :) v podstate stačí vyskúšať, či zo spodku hrnca sa ti prichytí magnetka, ak áno, tak je vhodný hrniec na indukciu či? :)
Odpovedať
@domcicipatcici nechapem preco tieto otazky nepolozis uz v existujucich vlaknach kde pravidelne chodime ty co sa tomu trosku lepsie rozumieme. Este som ti tam dal aj linky.
Odpovedať
@pacho74 áno dal si mi linky, ktoré som pozerala, ale hádam nebudem odpovedať ľuďom v hentých témach, keď mi reagujú tu, či???
Odpovedať
@domcicipatcici ale otazky tam polozit mozes aspon tie vlakna ozivis a dostanu sa do popredia. Potom dalsi diskutujuci ktory chce vediet nieco o indukcii skor zbada vlakno o indukcii. Mnoho ludi je totiz lenivych hlada alebo nevie pouzivat vyhladavac a zbytocne zaklada nove a nove diskusne vlakna a uplne zbytocne. Kazdopadne zober indukciu a udrziava sa lahko. Ja pouzivam len mokru handru a potom prelestim navlhcenou handrickou z LIDL. Mam este jeden lestic na dosky ale tan moc nepouzivam lebo netreba. Indukciu moze totiz pretriet handrou aj pocas varenia ak ti nieco vykypi ale aj ked nepretries tak ti tam nic nepripali. Mozes varit aj tak ze si podlozis pod hrniec papierovu utierku. Ja tak robim ked robim s olejom...vysmazam, palacinky chlieb vo vajci atd.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@pacho74 perfektné :) ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Indukcia je naj! mám svetlohnedú, umývam mokrou handrou, prípadne mám zarobený ocot s vodou v ostrekovači ak mi niečo zaschne postriekam a zotriem a používam to aj na celú pracovnú dosku, mám ju bielu
Odpovedať
@domcicipatcici ano asi tak :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?