Špajza+ potravinová skriňa

Poprosila by som o nazor vsetkych, co maju spajzu, ci je nutne uvazovat v kuchynskej zostave aj s potravinovou skrinou? Dakujem.
Odpovedať
Ja mam a je to super.ja si chvalim
Odpovedať
Profilova fotka
@mimidlo My sme dispozíciu prispôsobovali svetovým stranám. Kuchyňu máme na východ - a tak sme na sever dali 1 poctivú špajzu. V zime tam máme okolo 13°C, v lete okolo 18. Máme tam o.i. kompóty, konzervy, nápoje... múku, cukor.... Ide viacmenej o zásoby. To, čo potrebujeme okamžite - v malom množstve - máme buď v chladničke, alebo v potravinovej skrini, ktorá má aj 2 vetráky na fasádu. Jedno aj druhé je skvelá vec...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame sice potravinovu skrinu 40 cm na sirku a 200 na vysku, ale ju nepouzivame na potraviny :) lebo mame spajzu kde tak ako leonardom vyssie pise, mame tam vsetko. Podla mna to zalezi aj na tom, kolko potravin mate v zasobach a ako velka bude spajza. Neviem ci radsej sa Vam nezíde o ten kus kuchyne napr. viac pracovnej dosky..
Odpovedať
Mame spajzu a nemame potravinovu skrinu, vobec nam ani nechyba. Aj v byte sme mali spajzu a tiez skrina nechybala. Naopak by to bolo asi horsie.
Odpovedať
urcite je spajza velmi potrebna aspon z mojho pohladu, neviem si predstavit, ze by sme ju nemali
Odpovedať
ak vam ide o celkovy vzhlad: vstup do spajze (ak je pri kuchynskej linke) sa da vyriesit, ako sucast kuchyne a nik nemusi tusit, ze za tym je spajza.
Odpovedať
@domaro kuchyna bude dostatocne velka, takze pracovneho priestoru dost. Spajza bude 270x120, tiez si myslim, ze dost. Takze si myslis, ze ak je dost miesta, tak dat aj potravinovu skrinu?
Odpovedať
@gkik dakujem ale neriesim, ze bude vidiet vchod do spajze, riesim, ci ked bude spajza, treba aj potravinovu skrinu
Odpovedať
Profilova fotka
@mimidlo fuu , neviem povedat. Špajza dost velka podla mna. A ak v nej das police az pod strop, tak tam sa toho zmestíí :) Teraz uz len vazne je na tebe co sa ti paci, kedze to nie je otazkou priestoru a velkosti kuchyne.
Odpovedať
tiez mam spajzu s vchodm z kuchyne - super vec, velku potravinovu skrinu nemam a nechyba vobec, mam iba v hornom rade skrinku kde je cukor, kava,caje,koreniny a v dolnom rade hned vedla varnej dosky mala skrinka asi 50 cm a je tam vysuvny dvojposchodovy kosik.Tu su zakladne veci pouzivane pri vareni- olej,ocot,ochucovadla, muka na zasmazku, sol. Bohate mi to staci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?