Špajza - kam ju umiestniť?

Mate niekto umiestnenu spajzu na juznej strane domu pri kuchyni,pripadne na juhozapadnej?
Odpovedať
@hoblinka13 špajzu treba čo najbližšie ku kuchyni, no zároveň by to mala byť chladná miestnosť s vetraním, ak bude okno na juh stále sa bude prehrievať, niekto robí len potravinovú skriňu, nezaberie toľko nevyužitého priestoru ako špajza
Odpovedať
@duzu A co satnik,resp. technicka miestnost na juhozapad? Mame taky maly "kumbalik" a nevieme,co tam dat.Hodilo by sa to bud ako satnik,vstup by bol z chodby alebo teda spajza a vstup by bol z kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 nevies co do toho dat? ludia maju vacsinou opacny problem :)
Odpovedať
Co vsetko chces skladovat v tej spajzke,aj natom zalezi. V lete ked je najviac zeleniny ovocia aj tak v nej nedosiahnes do 15st a ostatne potraviny mozu byt skladovane pri 23-25st, ved ani v potravinach nemaju menej stupnov. Konzervy, muka,ryza, nejake veci ako alobal, papiere,sacky.......veci co sa pouzivaju raz za cas ako velke hrnce na zavaranie ci gulas, vazy, granule pre psa nemusia mat extra chlad.
Odpovedať
@richard71 :-D lebo je to na takom blbom mieste :-D ale asi z toho bude satnik na zimne veci,topanky a podobne
Odpovedať
U nas sa spajza vyuziva skor na ake no zavaraniny a polotovary. Zlenina a ovocie sa u nas uchovavaju v chladnicke. Neviem nepride mi vhodne aby boli v spajzi. Takze je podla mna aj jedno kde je umiestene. Kazdy ju ma ine. Hlavne je ju skor udrziavat aby sa do nej nenastahovala nejaka haved.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?