Sorter Franke Garbo 50-3

Profilova fotka
Ahojte. Chcel by som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s týmto odpadkovým košom ( sortrom ) - http://odpadkove-kose.heureka.sk/fran... Premýšľam nad kúpou vstavaného odpadkového koša do 50cm skrinky. Skrinka bude výsuvná, takže nie je moc na výber aj od iných značiek. Ďakujem vopred veľmi pekne za rady a pripomienky.
Odpovedať
Aku skusenost hladas s odpadkovym kosom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som rad vedel ,ako napises recenziu na odpadkovy kos ? **** mam pocit ze odkedy mam vas sorter tak odpad menej smrdi a mozem ho vynasat menej casto. jedine co mi naozaj vadi je to ze nemate na vyber viacero farebny kombinacii ,mne by sa napr celkom pacila oranzova. **** jedine na margo vyrobcu mozem podotknut ze Franke robi kvalitne vyrobky..
Odpovedať
Profilova fotka
zase sa nasiel niekto co musi zarypnut, nie aby poradil, takych tu tak treba.. dvaja chlapci co maju plnu hubu reci s uplne nepodstatnym vyznamom, ale ked Vas to bavi ;-) @vlado35 nemyslis, ze skusenost je cokolvek s pouzivanim?? asi je torchu rozdiel pouzivat kos za 3€ zo zmiesaneho tovaru a franke za kilecko, ci sa mylim?? btw, dufam, ze sa dockam rozumnej odpovede nie podobnej hluposti, ktoru si si neodpustil hned ako prvy 8-) @tomasforgacs recenzia na kos sa neda napisat?? a tiez si musel prispiet svojou stupiditou, co uz, aj pre takych ako Vy dvaja svieti slnko a nemienim dalej reagovat na Vase poznamky.. ked sme uz pritom sam si napisal akusi recenziu, na ktoru sa pytas na zaciatku odpovede, ze ako sa da napisat, tak si bud este raz precitaj co si napisal, alebo si anbuduce rozmysli, ked nieco ptovrdzujes ako odpoved x-) Dakujem krasne..
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarosa ja viem ,dovolil som si pokazit si svoju karmu ,no musis uznat ze tvoja otazka je tak siroko postavena ze sa na nu neda rozumne odpovedat.Teda pokial necakas odpoved tipu. Ano mam a je super.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasforgacs rozumnejsia odpoved.. samozrejme necakam odpoved podobneho razu ako si napisal, ale aj to by bolo lepsie ako ked sa nikto neozve.. neviem no cakam nieco - ja ho mam, mama ma blanco a je blanco je lepsie , lebo... - ma ho kamoska, pochvaluje si, lahko sa pouziva, je robustnej a na pohlad kvalitnej vyroby, je lepsi ako napr. ... mozno cakam vela, ale kazda rada lepsia ako ziadna a kupit vec za 110€ nie je tak vela, ale ked mas zariadit cely byt nie je to len o 100€ckach a keby mala byt kazda druha vec blbost, asi by som si mohol obuchat hlavu o stenu :-( takze cokolvek pomoze, aj to tvoje, ze Franke robi kvalitne veci je nejaky ten zaklad, kedze nemam paru o tychto firmach, ak si to samozreje myslel vazne :-)
Odpovedať
@barbarosa ano, kos za 5€ nie je to iste, ked je to iba jedna nadoba, a bez nejakeho vysuvatelneho mechanizmu. Ale co uz mozes chciet za recenziu na odpadkove kose? Akeho tipu? Ze ci sa don dobre hadze odpad, alebo? Sorry za sarkazmus... Inak aky mas problem kupit nejaky lacnejsi...a tolko by si za tu vysoku cenu nenariekal.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 pozri sa, moja otazka pokracovala, ze ho chcem umiestnit do 50cm sirokej skrinky, ktora bude vysuvna.. ak vies o niecom lepsom, samozrejme lacnejsom, daj vediet, to je cele.. neni problem ist do prveho obchodu, alebo navstivit par stranok a kupit, doslova blbost.. kupit poriadnu vec za par penazi to je umenie, viem ze toto neni par penazi, ale chcem aby to fungovalo co najdlhsie, nehrkalo to, nepiskalo, nerozpadlo sa to zachvilu, hned par veci, ktore ked by niekto spomenul nekupim to, jednoduche, ci sa mylim?? este ked sme pritom, nebudem predsa prerabat kuchynu kvoli kosu, ktore je uz vyymsleny nejaky ten den, ci tyzden, len vybrat nieco dobre je problem.. preto sa pytam..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som takisto rozmyslal na sorterom od Frankeho; nakoniec sme dali Blanco - kvoli kovaniu Blum. Ale priznam sa, ze neviem, ake ma Franke kovanie. Na Blum som mal velmi dobre referencie. Predpokladam, ze smetne kose budu pod drezom. My sme davali drez Blaco 60cm a pod tym takisto sorter 60cm. Tie kose budu v 50-tke o nieco mensie. Zalezi od potreby.
Odpovedať
@barbarosa a ty mas vyhliadnutu aj inu alternativu k FRANKE Sorter Garbo 50-3?
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 nevedel som ze blanco pouziva blum kovanie, blum budem mat v celej kuchyni a drez bude blanco, tak snad to netreba kazit a daj aj sorter blanco s blum kovanim :-) @vlado35 ina alternativa by bola, ale blanco co ma 50-tku kos, stoji 130€, teda normalne cez w-shopy, mozno sa da niekde zohnat lacnejsie, potom este franke, ale to je len 40tka, co mi stolar neodporucil, ze ked je skrinka robena na 50tku, dat tam nieco uzsie.. urcite sa anjdu aj ine firmy, co robia vstavane kose do 50tkovej skrinky, lenze kvalita je bohvie kde..tento garbo od franke mi pride ako dost stabilny, kazdy kos ma dve rucky ( co nema ani blanco ), navyse na jednom z kosov je uhlikovy filter ( o trvacnosti sa nikto nikde nezmienuje ), ale snad to je nejake plus, aby som po kazdom odpade z masa a zeleniny, pripade takeho niecoho nemusel v lete, ked sa vsetko rychlo kazi vyhadzovat zakazdym kos.. ale toto vsetko je moj nazor z obrazkov, preto by som chcel aj iny nazor.. jeden mam tu, co saozrejme pomoze, ale mozno am niekto iny nazor na dany kos - http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/b...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?