Skúsenosti so značkou Whirlpool

Zdravím! Aké máte skúsenosti so značkou Whirlpool, čo sa týka chladničiek. Chcem kúpiť napr. so stránky www.sunmaxi.sk alebo www.andreashop.sk. Ďakujem.
Odpovedať
Nasa je neskutocne hlucna. Dokonca vydava taky skrypot a obcas v nej nieco buchne. Je to beznamrazova chladnicka s mraznickou. Ja by som si uz whirpool nekupil znovu.
Odpovedať
@clockworklemon ono celkovo by som sa v dnesnej dobe vyhol vyrobkom whirpool.
Odpovedať
Profilova fotka
moja mama ma whirlpool a dost huci my máme zanussi a vobec ju nepocut
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som napríklad spokojná s mojou whirpool chladničkou, nemám žiaden problém, a mama je tiež. spokojná.
Odpovedať
zalezi aky je clovek narocny, ale osobne whirlpool je kopa srotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe Jedna moja príbuzná mala GORENJE. Neskutočne hlučná. Vždy keď naskočil kompresor, ale najmä keď vypol, tak to boli neskutočné hrmoty. Nedalo mi to, prepracoval som sa k motoru - a čuduj sa svete: poodpadávali jej obkladačky za tou chladničkou a rovno do toho motorového priestoru. Vybral som 5 (!) obkladačiek - a odvtedy už nehrkoce... :-D Ale je fakt, že Whirlpool nie je práve značka, pre ktoré tlčie moje srdce... 8-)
Odpovedať
ja mám whirpool práčku aj umývačku skoro 7 rokov a som max. spokojná :-) pokiaľ nestojím nad práčkou alebo s uchom na myčke tak ani neregistrujem či je zapnutá...
Odpovedať
@clockworklemon doma mam zatial whirlpool zabudovane spotrebice maju cca4roky mozno 5zatial slapu ako hodinky. Vsetko je o stasti natrafit ma dobry vyrobok. Je to jedno ci je to bosch elux gorenje pokazit sa ti moze hoci co.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?