Skúsenosti s firmami Interier48 alebo Prunus

Dobry den, zvazujem spolupracu s jednou z týchto dvoch firiem, kedze sa mi pacia ich prace, vizualizacie na ich webových strankach a nasiel som na nich aj dobre referencie na webe. Mozete sa so mnou podelit o Vase skusenosti s týmito firmami, ak ste mali tu cest? Dakujem za Vase rady.
Odpovedať
@tomba85 Dobry den, skusenost mam iba s Interier48. Komunikacia pred aj pocas prac na vybornej urovni. Upozornovali aj pocas priebehu prac na niektore veci ktore sa vyskytli ci naozaj ich chceme tak lebo... Treba ratat s vyssou cenou a tiez s dlhsou dobou realizacie.
Odpovedať
dobry den, my mame zhodou okolnosti skusenosti s obomi firmami, pred 10 rokmi sme si davali robit v prunuse kuchysnku linku. u nich to vyzeralo v studiu celkom fajn, ale ako vyzerala ta kuchyna po troch rokoch pouzivania... dvierka ovisnute, vysuvy sa pri zasuvani triasli, dverka buchali´... a to sme za nu zaplatili v dyhe a laku skor 500tis, sk - montaz trvala dokopy 3 mesiace , lebo im stale nieco nesedelo a museli to prerabat. Po 10 rokoch sme si davali zariadovat od interier48 novy dom, komunikacia na urovni, bolo vidiet, ze veciam rozumeju z technického hladiska maximalne, upozornili na vsetko, co sme mali predstavu ze bude pekne a nemuselo dobre fungovat. nadizajnovane krasne, sme radi, ze sme sa rozhodli pre vizulizacie a realizacia prebehla uplne bez problemov. co sa tyka ceny, davali sme si robit samozrejme aj ine ponuky od nemeckých vyrobcov, cena bola porovnatelna a korektna .. montaze prebehli presne podla dohody. dnes rozumiem, v com je rozdiel v cene pri kuchyniach, ked su od profesionalov a ked ich tu vyraba nejaka stolarska dielna.... skoda, ze sme sa to museli naucit na vlastnych skunostiach . zhrniem to teda, s manzelom uz vieme, ze netreba setrit ak chcete kvalitne veci a uz vôbec nie, ked chcete, aby ste dostali profesionalny pristup.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja mam osobnu vynikajucu skusenost s Prunus , zariadovali mi na mieru 2 rodinne domy- 1. dom pred 12 rokmi a 2. dom pred 3 rokmi. Interier 48 sme nevolili preto, lebo je to len sektor, proste ked skrinky nevyjdu strcia vam tam len listu a povedia ze inac to nejde. A potom priemernu nemecku kvalitu na Slovensku predavaju za premrstene ceny. V Prunuse nam super navrhli cely interier a tie ich foto vizualizacie nemaju ziadnu konkurenciu. A navyse aj u nas doma to tak vyzera ako na fotke. Riesili s nami vsetko pekne do detailu - tak ako dizajn, rozmiestnenie nabytku, ulozne priestory, ...konstrukcne veci. Mali sme aj sikme steny a tam uz fakt treba nabztok na mieru. Vsetko vysperkovali tip top. Montaz prebehla presne a nacas, sikovni chlapci, na masivne parkety s polozili papier, na vsetko v dome davali pozor, aby nic neznicili. Nábytok presne vsade zapadol na milimetre, spickova kvalita materialu, hlavne lesku. Vsetky posuvy samozrejme Blum, vsetko ide ako svajciarske hodinky. Celu zakazku mi osobne odovzdal majitel, podali sme si ruky a velke odporucanie kazdemu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?