Skúsenosti s bielou fóliovanou kuchynskou linkou

Poprosím o radu, rozhodujem sa medzi fóliovanou a striekanou kuchynskou linkou, máme vybranú ultra bielu farbu, no výrobca ma odhovára od bielej fóliovanej vraj napr. pri rúre vplyvom tepla linka ožltne aj keď mi bude slnko vrhať tieň do kuchyne tak linka môže postupom času t.j. 3 - 5 rokov ožltnúť alebo olupovať. Máte s tým niekto skúsenosti? ďakujem za všetky rady ! ;-)
Odpovedať
Ahoj, akurát včera som sa na to pýtala stolára a ten tiež povedal, že vplyvom tepla sa pri rúre môže začať olupovať fólia ale dávajú sa tam nejaké lišty hliníkové aby tomu zabránilo a takisto fólie ževraj nie sú stálofarebné. Striekané sú kvalitnejšie a drahšie omnoho :-) pretože tie sa dajú opraviť narozdiel od fóliových
Odpovedať
@2lucia4 ak použije dvierka s nekvalitnou fóliou áno, môže to robiť. Ak použije nekvalitné lakované dvere takisto.
Odpovedať
...mám z toho riadnu dilemu a neviem sa rozhodnúť, na fóliovanú kuchyňu mám o polovicu lacnejšiu cenu ako na striekanú , ale zase tie nevýhody, ktoré som spomínala :-| chcela by som nájsť rozumný pomer kvality a ceny...
Odpovedať
Mam bielu lesklu foliu dva roky. Peciem teda dost ale zatial naznak zltnutia ci olupovania nemam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak chceš nájsť nejakú zlatú strednú cestu, tak skús Senosan hranený technológiou Laser Edge. Je to vo vysokom lesku, odolnejšie ako fólia a cenovo prijateľné. Ak mi pošleš podklady, urobím Ti nezáväznú ponuku. :)
Odpovedať
Ja mam foliovanu sedem rokov a na niektorych miestach sa mi odlupuje tak teraz si idem dat striekanu
Odpovedať
Profilova fotka
Mam bielu foliovanu kuchynu a nic sa neolupuje ani nezlkne. 5rokov. Na byte som mala tiez foliovanu od toho isteho vyrobcu dvierka a po krajoch sa na dvierkach pri rure scvrkli. Myslim ze je to skor o kvalite rury. Ja som s terajsou velmi spokojna. Na striekanu nebolo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?