Skúsenosti kuchyne na mieru MJ a synovia (trnava) - polské kuchyne

Máte prosím niekto skúsenosť s týmto výrobcom kuchýň na mieru? Myslím kuchyňu z dreva. Resp skúsenosti s výrobkami z dreva z tejto firmy. Ďakujem.
Odpovedať
neodporúčam! nasľubované veľa (typ a kvalita dielov, systémov), následne neseriózny prístup, nedodržaný termín, rozmery, doťahovanie sa... Na niekoľkotísícové dielo nedajú riadny dodací list (čo skutočne bolo vyhotovené a dodané, nie sľúbené) ani faktúru. Po mesiaci reklamácie. Teraz boli aj v Nitre na výstave loviť nových oklamaných zákazníkov. Na začiatku vedia pekne spievať, keď je zákazník zahnaný do kúta, je len handrou ktorú treba dožmýkať. Nervy - ide o zdravie. Pre kuchyňu dostať infarkt sa neoplatí.
Odpovedať
@borisha7 dobry den, dakujem za info, mozem sa spytat kedy vam kuchynu robili? mate od nich masiv-drevo alebo laminat? a co presne na kuchyni nie je dobre, co sa kazi, resp nevyhovuje? dakujem, info mi dost pomoze...dlhsie terminy mi az tak nevadia, kvalita hej...nemate nahodu foto kde je vidnonejaek chyby resp kvalitu prevedenia? mozte aj sukromnou postou,dakujem
Odpovedať
kuchyna bola robena v oktobri minuly rok, nie je to drevo. Samozrejme ze dlhsie terminy nevadia, robi sa to na desatrocia, takze 2-3 mesiace cakat nevadi. Vadi ale, ked mate slubeny konkretny termin, date si nakompletku rozobrat a odstranit staru kuchynu a cakate dalsie dva tyzdne. Tomu sa hovori havarijny stav. Potom pridu, zase o par hodin neskor ako je prislub, takze praca sa robi v chvate, tomu zodpoveda aj kvalita (buchnuta skrinka, oskrete dvierka, nastavenie pantov...), do polnoci alebo do rana. Ked ste takto zatlaceni do kuta, s nervami na konci, rychlo nestacite sledovat co sa deje v kuchynke plnej monterov, namontuju co priniesli a potom zistite ze niektore rozmery su od veci, komponenty zastarale (moderne vam ukazu na predajni), a co nepriniesli cakate dalsi tyzden dva. Este dalsi tyzden vyreklamovane veci (iba tie uznane, pretoze nic nie je na papieri, vsetko dohovorene telefonicky a ustne). 2 mm narazacia hrana prislubena, nauctovana, ale v reale "take nerobime" - Nalepeny "papier" sa samozrejme po kratkom case oceruje a derie; cena zdovodnovana kvalitnymi komponentami (blum panty), ale namontovane polske, ktore sa do mesiaca vyheglali, dvierka padaju alebo nedovieraju. Takyto styl komunikacie a odovzdavania diela tu dementoval aj iny prispievatel, ale potom som ho nenasla, aby som pridala rovnaku susenost a varovala pred neserioznostou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?