Sklopné dvere na mikrovlnke

Strechaci poradte. Linku budeme mat do U a sprava zaciname vstavanou chladnickou a potom vstavanou rurou s mikrovlnkou. Otazkou je teraz ci dat klasicke otvaranie (lave zavesy) cim by sme stale obchadzali s tanierom tie dvierka alebo sklopne tak ako pri rure a tu nevyhodu zasa vidim v tom ze stale budem musiet otvorit tie dvere az dole aby som tam mohla strcit nejaky pohar, tanier a tiez nacahovat sa s tanierom polievky hore cez tie otvorene dvere. Spotrebice berieme od jednej znacky nakolko mame vyhodnu cenu. a ked som aj pozerala na mikrovlnky tejto znacky ktore sa otvaraju z boku tak pri kazdej pise ze su tam pevne lave zavesy takzr nie je moznost zmenit stranu otvarania. Poradte ak mate skusenosti s takymi sklopnymi dvierkami.
Odpovedať
@anjelik87 nuž my sme mali presne takyto problem, obchadzanie dvierok som vylucila, sklopne dvierka mi neprisli prakticke, nakolko otvor na mikrovlnku je pre mna vysoko,,,,,nakoniec sme kupili mikrovlnku inej znacky s pravym zavesom,,,, som spokojna :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@doma1 @anjelik87 môžete poradiť ktorý z výrobcov vyrába mikrovlnky s pravými závesmi, obdobný problém máme aj my :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelik87 ty ale riesis "hovadiny" ... obist dvierka z mikrovlnky alebo otvarat az na spodok :D nie je to jedno uplne? su ine veci dolezitejsie v kuchyni.. a to aby chutilo. Mna ani nenapadlo rozmyslat ako sa otvara mikrovlnka, nakoniec mame na sklapanie.. a bolo by mi jedno keby sa otvarala do boku, tiez mame kuchynu do U... toto neries ani :)
Odpovedať
@silviavladik bosch
Odpovedať
@andyfoto prispevok je z oktobra ak si si nevsimol.. Kuchynu uz davno mame a mame sklopne dvierka nakoniec. Ty tu riesis tiez riadne hovadiny..
Odpovedať
Profilova fotka
@silviavladik tak napríklad SIEMENS HF25M6L2 a SIEMENS HF25M6R2 je tá istá mikrovlnka s obidvoma variantami závesu dvierok
Odpovedať
@silviavladik ano je to bosch
Odpovedať
@andyfoto ano, mozno su aj dôlezitejsie veci v kuchyni, ale ver mi, ze v tomto pripade (ked mas otvarat dvierka "od steny"), to dokaze poriadne strpcit zivot,,,ty mozno mikrovlnku nepouzivas casto, my zienky sa na to divame prakticky!, nic v zlom,,,
Odpovedať
Profilova fotka
@doma1 ver mi ze ju pouzivam viac ako niektore zienky :D
Odpovedať
@silviavladik ano aj bosch ale my mame nakoniec sklopne dvierka
Odpovedať
@andyfoto tiez mame sklopne dvierka a pre mna to bolo dolezite rozhodnutie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?