Sklo verzus drevená zástena

Poraďte čo je lepšie? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Sklo
Odpovedať
@milan23 kde?
Odpovedať
Chcem bielu lesklú linku, len neviem sa dnes do vecera rozhodnut ci dosku sedu alebo hnedu a v pripade hnedej, ci korpusy tiez hneda a aj zastena za pracovnou doskou.. Ak by bola seda doska nechal by som urcite korpusy biele len co v tomto priapade s farbou zasteny,,,, sklo zelene?? alebo hnedu drevennu zastenu... fakt neviem aku kombinaciu poradte......
Odpovedať
no a ta zasadna otazka v pripade doladenia farby dosky je ci sklo ci zastena ak by bola doska hneda napr. dub bordolino... vecer musim oznamit final verziu...skuste kto moze dat rady please
Odpovedať
@milan23 Sesternica ma hnedy korpus + pracovnu dosku + zastenu z rovnakeho materialu aj farby - dub bardolino, dvierka biele, vyzera to vyborne podla nas. Sklenena zastena je drahsia, ak by som isla do skla, tak neutralny jemny odtien uz vobec nie s velkoplosnym vzorom (napr. kvet) - moj nazor.
Odpovedať
sklo kalene jeden farebny odtien vychadza tu cca 85,-€ 1m co by sa este dalo, len co v pripade ak by som volil sedu dosku aku potom zastenu z dreva?? rozmyslam ze ma viac taha ta hneda pracovna doska, pretoze podlaha v kuchyni alebo dlazby co tiez neviem stalo pohnut by bola svetla ako v celom byte plavacka....v pripade dub bardolino by som mozno isiel do korpusov bielych a iba doska a zastena hnedá či?? aký majú dres keď majú hnedú dosku, zrejme biely??
Odpovedať
@milan23 drez ma cierny, rovnaky ako varnu dosku
Odpovedať
osobne sa mi viac paci aj pracovna doska aj zastena rovnaka. Jedine naco by som si dala pozor a to som sa uz poucila na vlastnej chybe, na tmavom podklade hlavne co sa tyka zasteny je velky problem s cistenim. Urcite zalezi aj od materialu, ale ja mam lamino, tmavo sede a je vlky problem to umyt tak aby som v nejakom uhle nenasla smuhu ako som tahala utierku, takze zastenu rovnako ako pracovnu dosku, ale matne a cim svetlejsi a "drsnejsi" povrch, tym lepsie.
Odpovedať
dievčatá a chlapci...my sme tiež práve v takomto "sladkom" opojení ...vymyslieť súhru farieb a materiálov zásteny a pracovnej dosky. Kuchynku máme spojenú s obývačkou, kde v obývke je celoplošný koberec a v kuchyni vinilová podlaha Gerflor. Napadlo ma, že dáme ako zástenu tú istú vinilku, ako je na zemi. Linka bude biela a pracovná doska??? Rozmýšľame dať ju v bledom dreve, ako všetko drevo, ktoré bude ako doplnok v byte. Čo vy na to? Poraďte, máme už z toho hlavybôľ :-) :-) :-)
Odpovedať
no vidím, že nás je viacero a ja mám večer stretko aby som určil final verziu a hlavu v smútku či zástenu rovnakú ako doska alebo sklo jednofarebné... vlasticka1 ja by som nedával rovnakú zástenu ako podlahu. riešil by som kontrast.. mám tiež dilemu ako čo dať.. raďte ďalej :)
Odpovedať
ak bude doska a zástena hnedá aku farbu umývadla alebo nerez.. asi by sa hodilo biele umývadlo, ale zase šporák ak bude čierny, či strieborný.....???
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa tiež aktuálne. Skrinky horné aj dolné biely lesk, podlaha dub, pracovná doska bude niečo sivé ako betón a zástena biely lakobel. Spotrebiče tiež biele ( zabudované plus varná doska), ale bála som sa čisto bieleho silgranitového drezu, tak bude hodvábne šedý.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Určite sklo .Najlepšie grafosklo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@janmacica aky je to prosim dekor dreva?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
sklo! vyber je veliky. som dlho vydata a niekedy vari aja manzel - jednoznacne sklo :-) ide o kuchynu... takze ciste, hygienicke, efektne sklo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?