Sklenena zastena s front stick tapetou

Zdravim, riesim zastenu do kuchyne. Kedze mam linku velku, investicia do grafiky tlacenej na sklo mi pride pridraha,. Preto by som to chcela vyriesit radsej v prevedeni kalene sklo, na ktore chcem zozadu nalepit front stick tapetu. Mate s tym niekto prosim skusenosti? Ake to ma negativa? Lepili ste si to sami, alebo firma? U koho ste si dali tapetu tlacit? Dakujem za kazdy nazor a radu.
Odpovedať
@danyelkam liter coho?
Odpovedať
Profilova fotka
@danyelkam tapetu v kuchyni by som nedAvala, bude to podla mna casom sama masť. Na zastene sa toho vela zachyti. Radsej ciste sklo. Pripadne keramika.
Odpovedať
@bambula626 ona chce dať tapetu za sklo. Čiže od masti bude aj to tvoje "čisté sklo". Vieš teda poradiť... @danyelkam oslov reklamnú agentúru. Tie lepšie majú veľkoplošné tlačiarne. Vedia tlačiť aj na samolepiacu fóliu.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign az nato ze sklo vycistis a tapetu tazko
Odpovedať
My mame tapetu nalepenu na stene a na nej kalene sklo. Ked nas to casom omrzi, tak vymenime tapetu. Foto v albume.
Odpovedať
@bambula626 ešte raz a pomaly. Tapeta bude ZA sklom. Nauč sa čítať....
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign ja ti dakujem za tvoje mile slova, velmi dobre som to pochopila uz prvy raz. Ale vdaka tebe som este o nieco mudrejsia
Odpovedať
@danculd a nedostava sa medzi sklo a tapetu necistota? Ja by som to nechcela lepit na stenu, ale dat si vyrobit tapetu, ktora lepi prednou stranou kde je vzor a to nalepit zozadu priamo na sklo. tym padom by sa nemala sancu necistota dostat medzi sklo a tapetu. Tiez sa to da v pripade potreby prelepit.... Le nepoznam nikoho, kto si to takto realizoval, preto som chcela pocut nazory tych, co to maju takto
Odpovedať
@megdesign vdaka za odpoved :) ano viem, ze reklamne agetury, co to riesia. o chcela som skor odporucania...pripadne skusenosti
Odpovedať
@danyelkam Nie nedostava, nema ani kadial, sklo je hore a dole pritlacene listou a kraje zatrete transparentnym silikonom.
Odpovedať
@danyelkam Tiez som to najprv presne takto chcela vyriesit, nakoniec mame len to kalene sklo v kremovej farbe (farbu si mozes vybrat), pretoze to sklo lepili na stenu a ze to lepidlo by tam bolo vidiet. Uz neviem z akého dovodu to neslo dat iba do list bez lepenia, tusim ale tie listy by museli byt dost vysoke (hrube) a to sa mi nepacilo. Uz nech sa rozhodnes akokolvek, to sklo len odporucam, nie je na tom vidiet spinu a lahko sa cisti
Odpovedať
@danculd a nie je tam vidiet nerovosti? Ze napr nie vsade dolieha rovnako sklo? Ak su napr nerovosti v stene...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@danyelkam Nuz, steny mame perfektne rovne, sadrova omietka, takze ziadne nerovnosti nevidiet. Ale ani keby nebola uplne rovna (teraz nemyslim centimetrove hrbole), tak by to nebolo vobec vidiet.
Odpovedať
@fosilka Ta nasa kuchyna mi pride tak sterilna (sivo-biela), ze som to chcela ozivit nejakym abstraktnym vzorom na tej tapete. Inak z tych jednofarebnych aj mne sa najviac pozdava kremova ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?