Sklenená zástena a pracovná doska z kameňa

Dobrý deň, mala by som záujem o sklenenú zastenu a pracovnú dosku z kameňa, dali sme si robiť prieskum tu v BA a tie ceny sú neskutočné, vedeli by ste mi poradiť a odporučiť firmu s ktorou máte skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
@luci1982 ceny su neskutocne? No daj na plac aka je realita.
Odpovedať
@originalx sklenená zastena 700€ a pracovná doska 3200€
Odpovedať
@luci1982 aka je dlzka? Mozem ti odporucit jednu firmu v ba, su kvalitni a nemaju zlu cenu.
Odpovedať
@luci1982 až sa mi zatočila hlava :-)
Odpovedať
@luci1982 u nás sklenená zastená 2200eur..takze 700 je podoha :-)
Odpovedať
Dal by som tam tri obkladacky 120x60 bez spary a mas to za 30E :-)
Odpovedať
@luci1982 A aky mate vlastne cenovy strop? Vybrali ste si luxusne materialy a za tie sa plati, s tym treba pocitat. Zalezi aj o aku dlzku ide. Sklo Vam nenovali kalene alebo lacobel?
Odpovedať
Pracovná doska POLYSTON z materiálu NEOLITH ( keramická ) s rozmermi 2100x600, 1600x600 s výrezmi na batériu a vrchné osadenie, cena: 3148 € , čierne grafosklo JAP ako kuchynská zástena v sume 780 €. Mám si dať pracovnú dosku z iného materiálu ? Ktorý by ste mi odporučili ?
Odpovedať
@zirafienka ani mi nehovorte 🤦‍♀️
Odpovedať
@pemad tak toto by som naozaj chcel vidiet.. 2200?? teda ak tam mate cez 10 stvorakov skla tak este daj daj @luci1982 teda predpokladam ze sklo je asi 1600 a 2100 na dlzku a vyska niekde okolo 500-600 pri klasickych kuchyniach... to tam budete mat asi 2 stvoraky... 390€ za stvorak je vela
Odpovedať
@kokocahlava na tých 10m2 ste ako prišli? Sklenená zastená môže byť za 30eur/m2 ale aj za 400eur/m2.zalezi vi je to klasické sklo farbené alebo kalené sklo so spekanym motívom. Je to ako pri dlažbe. Dá sa kúpiť za 10eur v obi alebo za 1000 eur v štúdiu.
Odpovedať
@pemad len som odhadoval podľa ceny čo ste uviedli. 2200€. Súhlasím s tým že cena sa líši od použitého skla a od farby/motívu. Len s tou dlažbou a sklom je to trochu iné. Sklo je stále sklo, ked si kúpim sklo v obi, alebo z nejakého veľkoskladu alebo od drobného Sklenára je to stále SKLO. Môžem si akurát porovnať ceny a vybrať si pre mňa výhodnú ponuku. Dlažbu ktorú kúpite v obi za 10€ určite nekúpite inde za 1000€. Teda hypoteticky kúpite, keď im nanutite aby vám ju predali po 1000€ ;) Ale aby som bol konkrétnejší. Klasická zástena zo skla lacobel, jednofarebná, 4mm sklo, sa pohybuje niekde okolo 70€/M2. Zástena z kaleneho skla, striekaneho podľa RAL vzorkovníka a pri použití 6mm skla sa cena pohybuje niekde okolo 120€/M2. A zástena z kaleneho 6mm skla či už s fóliou alebo striekana podľa vlastného motívu, tak tu sme niekde okolo 200€/M2. "Bohužiaľ" tieto zásteny nemajú tzv. Meno, takže pokiaľ to niekto chce aby mu to robilo kuchynské štúdio so zvučným menom, tak beriem že tie ceny budú aj dvojnásobné.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kokocahlava tak si skúste dat nacenit grafosklo. Uvidíte, že cena bude viac ako 200eur/m2. Bude to hlavne tým, že tu je to "meno". Každý kus skla ma na sebe značku. V prípade ze by ste to chcela vidieť na živo, tak dobehnite na kavu. Inak na Slovensku má jeden pán patentované aj elektrické zásuvky zo skla, kde je motiv presne speceny ako na zastene.
Odpovedať
@kokocahlava to je mega veľa, nie som lakomá, ale keď vidím tie ceny, ktoré si účtujú, tak to je na infarktové stavy, hlavne si to dám spraviť mimo BA, kde to je o polovičku lacnejšie
Odpovedať
@luci1982 samozrejme. Netreba to dať prvej firme ktorú oslovite. Dajte si to naceniť u viacerých a vyberiete si najvýhodnejšiu ponuku pre vás. Samozrejme vždy to niečo bude stáť, keďže to nebude len materiál ale aj kopec roboty okolo toho a to nie je zanedbateľná položka. Len ako príklad uvediem jednu pani, ktorá si dala naceniť jednoduchú zástenu. Jedno sklo, kalene, bez dier, jeden odtieň farby. Nič zložité. Zistila že jej to vyrobia v Merkury Market za menej peňazí a tak zjednavala. Tak som jej odporučil Merkury Market len s tým, že si to musí sama zamerať, riskuje že zle zamera a z kaleneho skla už nie je možné upravovať rozmer, musí si to sama doniesť, musí si to sama namontovať, kde opäť riskuje či už poškodenie alebo ak s ním správne "ťukne" tak jej celé strelí a môže zas ďalšie nové kupovať. Kdežto ak jej to robí firma síce za viac peňazí ale má to s prácou a tieto riziká na seba preberá tiež firma.
Odpovedať
@luci1982 rovnaký rozmer dosky, ale my ju máme zo žuly. Cena bola 1200€.
Odpovedať
@megdesign kde ste si ju dali spraviť? Uvažujem tiež nad žulou v bledosivom odtieni, aby sa to hodilo do čiernej lesklej kuchyne.
Odpovedať
@luci1982
Odpovedať
Profilova fotka
@luci1982 Zalezi aky material si vyberies. Ak si vyberies zulu za 3000,-, tak nepomozu ani mimobratislavske ceny. Ceny materialov su podobne, praca a stroje tiez. Rozdiel v cenach moze byt podla mna dost maly.
Odpovedať
Skuste oslovit este toto kamenarstvo. Ja mam od nich zatial najlepsiu cenovu ponuku. https://www.kamenarstvo-s.sk/
Odpovedať
@luci1982 Ahojky, a stolar co ti bude robit kuchynu Ti nevie dohodit nejakého kamenara a sklenara s ktorými spolupracuje? Zvycajne vedia ponuknut lepsie ceny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?