Sklenená pracovná doska

Profilova fotka
Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť so sklenenou pracovnou doskou? Resp. ak mi viete odporuči´t nejakú firmu. Ďakujem :)
Odpovedať
@elizth Mame, tu cast pri sklokeramickej platni plus v kupelke okolo umyvadla, tmavo sivu, dobre sa to cisti, ale musim ju lestit, inak zostavaju cmuhy, v tomto je zasa drevo lepsie :) Neviem, kto nam to robil, dom bol od developera.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@chelle ty máš od nich dosku alebo poznáš niekoho kto má? počula som, že tie dosky od nich sú dosť drahe? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
potesi ma prispevok na tuto temu, nakolko silno uvazujem o sklenenej doske , a na rozhodnutie uz nie je vela casu. dakujem :-)
Odpovedať
@bubet ja som chcela tiež skenenú dosku.... hovorila som priamo so zástupcom pdslovakia... potvrdil mi to, čo som si myslela a to je to, že ak po tej doske potiahneš napr. skleneným pohárom rovnakej tvrdosti, alebo s vyššou tvrdosťou, zostane na nej škrabanec... bohužiaľ, moje obavy potvrdil, tak som do toho nešla, nakoniec som sa rozhodla pre umelý kameň....
Odpovedať
A nemate niekto sklenene kachlicky ako obklad v kuchyni? nechcem velkoplosne sklo, ani malu mozaitku. nieco v rozmeroch 10x10cm , po pripade v tvare tehliciek 7x14cm. nasla som len Talianske alebo nemecke, tie su nenormalne drahe. neviete o slovenskom, ceskom, alebo plskom vyrobcovi? tiez ak to mate, ste spokojni? cisti sa to lahsie alebo tazsie?
Odpovedať
ja som chcela do kuchyne cisto ciernu pracovnu dosku. a ked som sa nato pytala tam kde sme brali kuchynu tak mi slecna povedala ze by to nedala a neodporuca pre tie skrabance. tak som nakoniec zostala pri normalnej. brali sme tiez od pdslovakia lechner.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanislava111 od akeho dodavatela si brala umely kamen a aky typ konkretne? diky za info , riesim to a hladam kontakty.
Odpovedať
Profilova fotka
@lea231 my teraz riesime projekt na kuchynu, kde bude pracovna doska z umeleho kamena. Super je na tom to, ze spoje medzi jednotlivymi doskami nie je vidno (budeme mat 5-metrovu dosku), a da sa to urobit v roznych farbach. Oni sa sice specializuju na kuchyne, ale robia aj iny nabytok. Teraz do jedneho domu robia cele zariadenie domu na mieru. Su z BA.
Odpovedať
@lea231 ja mám čisto biely, mám ho cca od novembra, bála som sa, že tam budú škrabance ale je zatiať úplne OK a som naozaj veľmi spokojná, dá sa aj dodatočne leštiť, ak by prišlo k nehode.... :-D idem pohľadať papier a pošlem Ti do IP....
Odpovedať
Profilova fotka
@mom3 viem, ze nie su vidiet pri niektorych typoch spoje a preto som sa pytala aky stanislava ma doma. potrebujeme 4,4m co je tiez pomerne dost a chceme aj integrovany drez z rovnakeho materialu. napr. pri technicstone by boli spoje ale corian, polyston a pod.,nie. ja sa zdrziavam tiez v BA, tak hod kontakt :) diky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lea231 poslal som ti spravu do IP.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@chelle vcera som sa bola pozriet na tie sklenene dekoracne zasteny... su perfektne ale ta cena:-((( 370 eur za meter stvorcovy....:-((((
Odpovedať
@stanislava111 ahoj, citala som, ze mas prac.dosku umely kamen prosim kolko asi tak stal bm prac.dosky. dakujem
Odpovedať
@tinaja bolo to cca 325 eur/bm, komplet s montážou aj dopravou
Odpovedať
@stanislava111 dakujem tak to je riadna palka ;-)
Odpovedať
@tinajano čo už, keď som tááák veľmi chcela..... :-D ale som maximálne spokojná.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
hmm cita este niekto tuto diskusiu? Ja by som chcela sklenenu dosku a citam ze sa poskriabe a lepsi je umely kamen, ale ja som zas citala o umelom kameni ze sa lahko poskriabe a osucha tak co je lepsie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?