Skladali ste si kuchynu z Ikea sami?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa poradit s vami, ktori ste si kuchynu z Ikea skladali sami - bolo to velmi narocne? Ako dlho vam to trvalo? Povodne sme mysleli, ze zavolame firmu, ale 300-400 eur za poskladanie je trosku vela nie? Dakujem za vase postrehy! :-)
Odpovedať
@ksebejka ja som poskladal korpusy a ostatné veci (zástena, pracovná doska, dvierka, šuflíky, všetky mechanické veci, osadenie spotrebičov... proste všetko ostatné) nám dokončili majstri za 250 eur.
Odpovedať
@ksebejka Ak ste s manzelom/priatelom technicke typy, tak to zvladnete sami. Mne to trvalo dva dni a linku mam 6m dlhu. Co sa tyka ceny, tak zalezi od velkosti Vasej linky, takze to neviem posudit.
Odpovedať
Profilova fotka
Nic zlozite.... drz sa navodu, zober jladivo, srobovak a ides na to...
Odpovedať
@ksebejka Môm manžel poskladal IKEA linku celkom sám. Dva dni mu trvalo, kým poskladal korpusy po večeroch, keď prišiel z práce a za jedno piatkové poobedie a celú sobotu doskladal všetko ostatné (výsuvy, dvierka na horné skrinky, úchytky, osadil drez aj pracovnú dosku). Ja som mu len občas pomohla pridržať napr. hornú skrinku, keď ju šróboval do steny alebo pracovnú dosku, keď do nej rezal otvor na varnú dosku a dres. Naozaj to nie je ťažké, IKEA má podľa mňa super návody. Ale povedal, že keby sme mali väčšiu linku, tak by ho porazilo. Ani nie kvôli náročnosti, ale kvôli času, lebo očakával, že to zvládne rýchlejšie. No a my máme 12 výsuvov, 7 horných skriniek, 5 spodných korpusov. Mimochodom, pracuje v kancelárii, takže vôbec nemá skúsenosť so stolárstvom alebo podobnými remeslami :-) Držím palce, nech sa vám to podarí.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pol kuchyne som si zložila sama a manžel tiež polovicu :-D
Odpovedať
ja som si kuchynu z ikea skladal sam, nie je to raketova veda...
Odpovedať
@ksebejka Meli jsme stejny problem, nakonec jsme si to poskladali sami - zvladnete to, temer stejny postup je i u Besty, koupelny a pod. Jedině na řezání desky jsme si sehnali kamaráda truhláře (neměli jsem nástroje na vyřezání díry na indukci a umyvadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@curious_george @romi29 @madein1974 @jarusmischo @liviaz @gashtaan @linee Dakujem pekne vsetkym za odpoved :) My zvazujeme najma preto, ze to robime naraz s kupelnou a neviem, ci sa nam este bude chciet babrat aj s linkou, kedze kopec veci mame z Ikea a vieme, ze casovo je to narocnejsie ako technicky :) ALe zas kazde usetrene euro je dobre, takze... :)
Odpovedať
sama len s kufrikom náradia :)
Odpovedať
@ksebejka ano.najdlhsie trval otocny roh a pochopenie ze mikrovlnke mame prisposobit listu - furt sme hladali ktora dierka pasuje, aby nam licovala s rurou.nepasuje; treba zalicovat vrchy a spodok kruciu listu dorezavat - mame alw staru faktum arsta
Odpovedať
skladali sme sami s priatelkou :) Aj vyrezanie drezu a varnej dosky, sokle...vsetko bez problemov.
Odpovedať
aj my sme si sami skladali linku, vratane rezanie prac.dosky, urcite to zvladnate,ak mate k tomu trochu vztah ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
To je super, ze je tu tolko sikovnych ludi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?