Simens - kombinovana rura s mikrovlnami a kombinovana rura pecenie s funkciou pary.

Dobry vecer, prosim vas kto mate kombinovane rury Siemens- ta,kde su mikrovlny sa da pouzivat aj ako klasicka mikrovlnka na zohrievanie jedla,napojov? A kombinacia pecenie a para - na sa pripravovat jedlo na nej len na pare?A piect aj bez pary?Dakujem
Odpovedať
@sajmoonka dohladaj si navody od kazdej jednej, najdes tam aj popisy vsetkych funkcii (programaov). Na nete su bezne dostupne
Odpovedať
@zita19 To som urobila, ale nie je tam jasne napisane,ci sa tie programy daju aj samostatne pouzivat alebo iba v kombinacii.
Odpovedať
@sajmoonka tak ja som teraz jeden precitala (nie cely ale t najdolezitejsie pre teba). Je tam zoznam vsetkych programov rury (teda zohrievanie vsetkymi zabudovanými telesami), potom v popise pre MW je napisane, pri ktorých porogramoch rury moze bezat aj MW a rovnako ma napisane aj para, pri ktorých funkciách rury sa da pridat aj para. Takze pecies, mikrovlnkujes, paris kazde zvlast a okrem toho pecies s MW alebo pecies s parou.
Odpovedať
@sajmoonka tak asi ak je kombinovana malo by to fungovat aj tak a aj tak, a co hovori knizka - navod ktory ste dostali v baleni so spotrebicmi?
Odpovedať
@zita19 Dakujem.Tak idem citat asi este raz 🙈 Navod nemam,kedze som spotrebice este nekupila,ale rozhodujem sa.
Odpovedať
@sajmoonka ja som ho nasla u Siemensu na stranke
Odpovedať
@sajmoonka Ja mam 2 kombinovane rury: Bosch HSG636XS6 - kombinovana rura s parou Bosch CMG656BS1 - kombinovana kompaktna rura s mikrovlnami Vsetky programy sa daju pouzivat samostatne+ kombinacie. Tj v prvej aj druhej rure sa da iba piect, pouzivat teply vyduch alebo gril. V prvej sa da k peceniu pridat para alebo pouzit iba samostatnu paru. V druhej sa daju pouzit samostatne mikrovlny (bezne pouzivame na zohrievanie jedla), alebo kombinaciu, pecenie + mikrovlny. Siemens a bosch je to iste v inom designe, takze predpokladam ze pri siemense z podobnej rady to bude to iste. Neviem ci nizsie modely maju viac obmedzeni na kombinacie programov.
Odpovedať
@sajmoonka Joj nezavidim, ze mas z toho taky chaus, ja mam normalnu ruru a normal mikrovlnku a vybavene :D haha kalsika je klasika :D
Odpovedať
@e1ement Dakujem pekne, som rada,ze napisal ani niekto kto realne take rury ma. Rada by som sa este spytala,ci treba pri tom mikrovlnnom zohrievani aj nieco z rury vyberat - rosty a pod. A ci zohrieva rovnako rychlo ako mikrovlnka a ci mozno zohrievat aj napoje normalne v hrnceku.Dakujem moc
Odpovedať
@sajmoonka rost je v tej rure co mam ja (je kompaktna - nizsia) jeden a je urceny na pouzitie s mikrovlnami, cize sa nevybera, jednoducho sa na neho polozi tanier/miska/hrncek a da sa zohriat. Zohrieva to primerane mikrovlnke s danym vykonom, subjektivne celkom rychlo. S dodanymi plechmi sa da aj piect s pouzitim mikrovln, ale je tam obmedzenie aky maximalny vykon sa da pouzit (myslim 360W, cisto mikrovlnny ohrev bez plechu sa da tusim 900W)
Odpovedať
Profilova fotka
@sajmoonka jasne, vsetky programy sa daju pouzivat spolu a aj samostatne, je to v navode aj na nete, mozno si len prehliadla :)
Odpovedať
@e1ement Dakujem za cenne info,tiez zoberieme tu kombinaciu rur ako mate vy. 😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?