Sifón s dvojitým odtokom a excentrickym ovládaním

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, či na grantové drezy pasuje aj sifón s excentrickym ovládaním od iného výrobcu? Konkrétne od firmy Blanco na drez od firmy Lavello? Stala sa nám taka vec, že sme si objednali granitový drez aj s tou malou vaničkou a odkvapávačom. Vrátane príslušenstva (sifón s dvojitým odtokom a excentrickym ovládaním.) No po rozbalení sme zistili, že roh drezu je odlomený... Čiže drez je nepoužiteľný... Reklamáciu nám zamietli. Kupovali sme takýto, no nie z tohto uvedeného eshopu... https://drezydokuchyne.sk/granitove-d... Preto potrebujeme kúpiť ďalší drez. Rozmýšľame už nad týmito dvoma... https://drezy-lavello.sk/produkt/gran... https://drezy-lavello.sk/produkt/gran... Preto sa chcem opýtať, či nám bude pasovať na drez Lavello sifón s excentrickym ovládaním od drezu Blanco? Aby sme ho zbytočne nekupovali... Podotýkam, že ten sifón od Blanca sa vrátiť nedá... Ďakujeme za odpoveď a prajeme príjemný zvyšok dňa
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem vediet kde ste kupovali to blanco s odlomenym rohom?? Bola poskodena krabica?? Doniesol to kurier ci sami?? Napiste pls ty a farbu ak nevadi. Ovladac.pasovat nebude pouzivaju iny typ sifonu a moja jedina skusenost s lavelom ze krivo vyvrtany otvor na prepad , plus krivo obrusena dosadacia hrana. Dalsia nevyhoda je ze jeho hrana je vysoka brutalne.
Odpovedať
Ten drez Blanco som kupoval cez bazos. Odkaz som tam dal aby sa vedelo aký presne sme z toho bazosa kúpili. V tejto téme sa to poškodenie pri preprave rozoberalo... http://www.modrastrecha.sk/forum/voln... Čiže sifon Blanco mi pasovať nebude? A kvalita drezov Lavello nič moc?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?