Senosan super matt

Mohol by som vás poprosiť. Nájdem tu dobrú dušu ktorá ma spravenú kuchynskú linku z materiálu AM 1800 TopMatt Senosan 85468 Šedá svetlá. Lebo stolár nám ukázal vzorku 5x5cm a hralo to farbami. A na internete nájdem dve rôzne farebne prevedenia a máta ma to, lebo jedno je skôr kašmírové a druhé je pekne svetlo sivé. Chcel by som farbu podobnú ako ma Egger Hodvábne šedá U707/ST9 ale páči sa mi povrchová štruktúra a zacelené okrajove hrany laserom senosanu A aké máte skúsenosti zo Senosanom. Ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Ja mám senosan ale myslím že tú kašmírovú. Ani si nepamätám, že by bola minulý rok na výber aj iná podobná. Tá moja je takej istej farby, ako robí Decodom tíliu kašmír. Ja som bola v Nitre v jednej predajni, kde mali aj väčšie vzorky - asi 20x30 cm. Zatiaľ som spokojná, mám ju niečo vyše roka.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssnehuliak napis do svet dcierok mail a poslu ti vzorku alebo si objednaj 20x20cm za 5e a mas to na istotu. Aj ja mam vzorkovnik a vzorky su 10x5cm vacsie si objednavam len kvoli klientovi. Inak je to za mna top material na dvierka.
Odpovedať
@wolodymyr ďakujem pekne. Dobrý nápad 💡
Odpovedať
inak to my by ma nenapadlo si objednať vzorku takto, ako super postreh ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?