Samolepiace tapety

ahojte....neviete mi poradit, ci sa daju niekde kupit samolepiace folie na kachlcky do kuchyne? su aj take ktore sa daju umyvat? a je lepsie samolepiaca tabulova tapeta alebo radsej farba na tabule ktoru pouzjem na stanu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kikundela22 samolepiace tapety (folie) kupis v obchode s tapetami, alebo v OBI, hornbach... treba zvazit estetiku. AK nalepis tapetu na kachlicky, tapeta bude kopirovat vsetky nerovnosti teda aj spary.. podla mna to nebude dobre vyzerat... umyvat sa daju asi vsetky samolepiace tapety... farba ti na glazuru nechyti, resp. bude ti opadavat.. mozno ja nejaky penetrak na ktory ti chyti farba, neviemm. A co tak vymenit kachlicky? :)
Odpovedať
tak vies byvame v mestskom byte a zase az tak donho davat peniazky nechcem...zato rozmyslam nad tymto... ale ako neviem si predstavit ze by som mala napriklad nalepovat tu tapetu na kazdu kachlicku osobitne ne v celku :D a tu tabulu som chcela do kuchyne taky pas....len nevem ci farbu alebo kupit tie tapetu....
Odpovedať
Profilova fotka
@kikundela22 tak to by si sa dobre narobila keby si kazdu jednu lepila samostatne :D
Odpovedať
Myslim, ze kriedova farba chyti aj na kachlicky, ale radsej si to over
Odpovedať
@kikundela22 pokial nalepis na stary obklad tapetu,nebude to dobre vyzerat a ani to dlho nevydrzi,kedze na spare sa ti vytvori vzduchova bublina,ktora sa za chvilu natrhne.Ved tam potrebujes mozno 2m2 obkladu a prilep ho mamutom.Stary obklad by som osekal prec.
Odpovedať
@syslik27 jak trubka :D
Odpovedať
@zuzike123 ale na stenu to chyti normalne ze?
Odpovedať
Profilova fotka
tapetu na kachlicky by som osobne asi nedavala. Skor sa poobzerat po nejakej farbe. ;)
Odpovedať
@kikundela22 Super chyta na drevo bez brusenia, baby na MK tym farbili kuchynske linky a potom prelakovali, na fotkach to vyzeralo super. Pozri si ich tu: navidieku.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?