Samolepiace folie

Profilova fotka
ake mate skusenosti so samolepiacimi foliami na kuchynsku linku, resp. dvierka kuchynskej linky. A tiez foliami na kachlicky..
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa0203 co presne myslis? ci sa neodliepa? ja som si takto "ofolioval" vsetky dvere doma.asi cca 10rokov. vyzera to celkom dobre.na utieranie a umyvanie super. mali sme vsak kocurika kroty drapkami pod dverani dotrhal spodok... vyhoda folie je ze sa da pomerne presne vyrezat znicena cast a nahradit... dobre folie vsak tiez nie su lacne. otazne je co ocakavas..
Odpovedať
Profilova fotka
@richard71 trebars aj to ci sa neodliepa..totiz mame moznost ist do podnajmu, kde je nova kuchynska, ale je cela biela a aj kachlicky su biele a vtom sede cmuhy..no nevyzera to bohvieako..chcelo by to nejak ozivit...bud tie kachlicky alebo nejake mensie vzory na dvierka...a nahodou nevies ci sa tou tapetou, resp. foliou neposkodia trebars tie dvierka, ked by sa ta folia davala dole
Odpovedať
@sisa0203 Dvierka ani kachlicky sa urcite ziadno neposkodia. Inak podla mne pri podnajmoch su tie folie perfektnym riesenim ako za malo penazi mat vela muziky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa0203 ak je dobre aplikovana (teda odmasteny a suchy povrch) neodliepa sa. mozno casom okolo digestora (pary, vlhkost) , urcite sa pri odlepeni nic neposkodi resp. nezanecha sa ziadny lep s folie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?