Rúra so sondou - aký je váš názor? Využije sa?

Ahojte, aký máte názor na rúry so sondou? Reálne sa sonda využije? Chceli sme rúru so sondou aj s funkciou pary, ale dizajnovo sa nám páčia také, ktoré nie majú buď sondu, alebo len paru. Ďakujem za názory :)
Odpovedať
Realne sa sonda pouziva prevazne pri peceni masa, kde je dost tenka hranica medzi rare, medium rare a well done steakom. Ked sa neplanujete casto krmit steakami a rostbeefmi, nie je sonda bezpodmienecne nutna. Proste sonda je na to, ze ju vrazis do masa a podla teploty masa sa bud ty (vidis na dispay-i), alebo procesna automatika rury (ak je programovatelna) rozhodnete, ze ten zver je upeceny presne podla vasich poziadaviek. Pri peceni peciva sa zvycajne nepouziva, pri sterilizacii domácich zavaranin v rure obcas
Odpovedať
@maydro Ja sondu pouzivam na maso od steaku az po panenku a kare ci rybu. Kolac som zatial neskusala. Za mna je to dobra vec, nebudes je samozrejme pouzivat stale no ak potrebujes potesi ;-)
Odpovedať
Ďakujem Vám za skúsenosti a názory :) stále nie sme rozhodnutí, ale keď to už bude mať človek doma, už bude spokojný s tým čo má :)
Odpovedať
Profilova fotka
@maydro sondou sa neobmedzuj, tu dokupis kedykolvek pozdejsie ak prides k tomu, ze ju nutne potrebujes. My sme dostali k "ikea" rure tiez len nejaku externu, ktora sa zavesi na drzadlo. Pouzil som ju raz a aj to von na grile :).
Odpovedať
Asi by som sa rozhodla podla toho, ako si zvyknuta varit. Ja mam ruru aj so sondou, aj s parou. Paru vyuzivam casto, sondu som nepouzila este ani raz. Ak si taky kuchtik, tak je to super vec, tiez ak mas stravnikov ktori si potrpia na prepecenosti masa. Ale inak...co ja viem.
Odpovedať
@one_ize a na co vyzzivas paru? Ja uvazujem o obycajnej rure s funkciou pary, len zacinam mat obavy ci to nie je iba reklamny tah a bude to neucinne na nic.
Odpovedať
@one_ize aj mna by zaujimalo načo sa používa para, tiež sa chystám kupovať novú rúru...
Odpovedať
a ja som myslel, ze si zgustnem na teme, lebo som myslel, ze sa jedna o nejaku novu odpadovu ruru zo sondou :-) :-)
Odpovedať
@maydro na pecenie chleba je to super napriklad.
Odpovedať
Profilova fotka
@maydro poradim co mam ja. Sonda sa da dokupit. Radsej by som brala parnu funkciu - to mame je to super a pyrolyzu. Ta pyrolyza super, zapnem a rura sa vycisti sama!!! Je to na nezplatenie. Predtym som ruru cistila rucne.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_21 a vycisti sa ti uplne aj sklo ? , lebo ja sklo musim dopucovat....
Odpovedať
@maydro Neviem akú značku si si vybrala no napr Electrolux ma na svojej stránke volne stiahnutelnu kuchárku špeciálne na recepty s parou. Tiez ak si kúpiš ich značku dostaneš kurz varenia v pare s profi kuchárom grátis.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majkoj mne ano. Ja to len pretrem handrou. Mam Bosch ruru, bola draha ako slak, ale je skvela. Skor mi vadi, ze musim vybrat bocnice a rost.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?