Rura na pecenie a parna rura nad sebou - smiem ich takto zabudovat?

Ahojte! Nenasla som odpoved na moju otazku, tak zakladam novu diskusiu. Mozete mi poradit, ci smu byt zabudovane priamo nad sebou rura na pecenie a parna rura? Nebude to sposobovat problemy ohladom prehrievania alebo ine? Vedla nich na lavo by bola zabudovana kombinovana chladnicka. Dakujem pekne.
Odpovedať
@maluboma my to tak máme už pár rokov, nad klasickou rúrou kombinovanú parnú, bez problémov.
Odpovedať
@iva71 dakujem za odpoved. A mate vedla hned aj chladnicku?
Odpovedať
@maluboma Áno, máme vedľa vstavanú chladničku. To síce nie je ideálne riešenie, ale je prípustné pri vstavaných spotrebičoch. Obe rúry vyfukujú teplý vzduch dopredu.
Odpovedať
@iva71 diky moc...a este sa opytam, ten smer vyfukovania vzduchu je dolezity?to je rozne u spotrebicov ci rovnake? ja sa moc v tom nevyznam, stolar mi kazal zistit, ci ich takto moze osadit.
Odpovedať
@maluboma to som napísala len preto, aby si nemala obavy z prehrievania, vstavané rúry sa takto ochladzujú. bežne sa nad seba dáva aj rúra a mikrovlnka, nevidím v tomto nejaký rozdiel, parná má max. teplotu 100C, my máme kombinovanú parnú, s maximom 220C, a viackrát som už mala obe naraz zapnuté na klasické pečenie, prípadne gril a pečenie, a v pohode.
Odpovedať
@iva71 super, diky moc,,,tak si ma potesila a upokojila. Napisem mu teda, ze moze byt, nech zacne vyrabat linku ;) Este raz dakujem. Pekny den!!
Odpovedať
@maluboma niet za čo, aj Tebe pekný deň, a spokojnosť s novou linkou :-)
Odpovedať
@iva71 dakujem moc :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?