Rozmístění kuchyně

Poraďte prosím - právě řešíme rozmístění kuchyně a nejsem si jistá touto variantou. Nebude lepší přesunout varnou desku a odsavač doprostřed, kde jsou vrchní skříňky a dřez dát pod okno popřípadě snížit bar? Děkuji za každou radu.
Odpovedať
ahoj na prvy pohlad ok ale vymenil by som drez a platnu ak uz to ma mat podobne crty. zober si ze Ti manzel sedi za barom robis napr volske oko a olej striela a kam?? na bar na manzela.
Odpovedať
Urobila by som to tak ako píšete. Drez pod okno tak, aby sa dalo otvárať aspoň jedno krídlo, Varnu dosku pod skrinky a ten pultik - záleží, či chcete, aby Vám pri práci človek z druhej strany aj pomáhal alebo Vám len robil spoločnosť :-) ak máte vpravo chladnicku, poradie by malo byt chladnicka, prac. doska, drez, prac. doska, varna doska, prac. doska. Takto by ste to mali dodržané.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam za sebou 2 kuchyne a jedno môžem povedať s istotou. Najlepšie je mať dres a varnú dosku vedľa seba a čo najblišie k dresu umývačku a šuflíky na príbor
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim, ak je miesto, tak drez a dosku k sebe. ja osobne by som zrusila ten zvyseny barovy pult, sediet sa da aj za rozsirenou pracovnou doskou. Inac je to pekna kuchyna a pekny navrh. Trosku mi vadi kombinacia dreva na podlahe a pracovnej dosky. Kombinacia tepleho odtiena na doske a sivastej dlazky ma rusi. Bud by som dala tmavosivu/betonovu farbu dosky, alebo prisposobila podlahu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?