Rozmiestnenie kuchynskej linky

Ahoj strecháči, chcela by som Vás poprosiť o názor na túto kuchyňu. Je to len prvý návrh, nie je konečný, preto sa pýtam čo by ste zmenili. Farebne to tiež nie je definitívne. Jedná sa mi teraz iba o rozmiestnenie. Z kuchyni sú balkonové dvere na terasu. Ďakujem :)
Odpovedať
@nelimatej podľa ergonómie najprv by mal ísť drez a až potom varná doska. Vyberieš z chladničky, umyješ, pripraviš a varíš. Inak pekná veľká kuchyňa s dostatkom úložných priestorov a pracovnej plochy:-)
Odpovedať
@ozi ja viem, že by to tak malo byť, ale som zvyknutá mať umývačku a varný panel po pravej ruke, neviem či by som si zvykla mať to opačne :)
Odpovedať
Mne sa paci,veľká kuchyňa a prakticky porieseny navrh, mate este nejake dalsie varianty? J a som založila podobnú temu, len my mame menšiu kuchyňu tak tiež špekulujem ako by sa najlepsie varilo:) môžeš pozriet a poradiť:)
Odpovedať
@janaspa nemáme ďalšie varianty. Špekulovali sme nad tým rohom hore, ja som tam chcela pôvodne len police, ale potom som si uvedomila, že by som im bola otrokom pri čistení mastných výparov z varenia, tak sme to nechali takto. A iné nič my nevadí. Skôr som chcela vedieť názor iných o praktickosti. Inka ďakujem za názor
Odpovedať
ja mam na stene vysoke skrine a na ostrove aj var.plochu aj drez a na 101% to budem chciet aj v dalsom byvani. Ziadna zastena,ziadene rohove srinky, vsetko po ruke. Aj vychod na terasu mam ako ty.
Odpovedať
@nelimatej , tak to poznám tiež. Ja to mám v byte tiež takto, inak sa nedalo, ale ako laváčka by som to mala mať naopak. Zľava drez potom VD. Teraz riešime kuchyňu na chate a už to tiež budem mať ako pravačka, tak som zvyknutá.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?