Rozmer medzi linkami

Ahojte , aky velky priestor mate medzi linkami ak mate linku v tvare U , s ostrovcekov , atd ...Akurat sme stadiu planovania linky a nam to vychadza tak 1,3 m .Je to dostatocne na pohyb v kuchyni ?
Odpovedať
Profilova fotka
minimum sa dava 90 cm . 1,3m je postacujuce podla mna. Otazne je, ci sa nebudede pohybovat viacerí v kuchyni, to uz by asi bol problem
Odpovedať
Profilova fotka
minimum je 110 cm ale fakt toje minimum, optimum je 130 cm :)
Odpovedať
Záleží od toho, koľko ľudí sa tam bude úplne bežne naraz pohybovať. Ako sa píše hore, 130cm by už malo byť úplne v pohode. Určite, až budeme niekde na štúdiu, kde budú mať linku oproti sebe, tak sa opýtajte na vzdialenosti a sami uvidíte čo je koľko a ako si to teda naplánovať u seba. Aby ste si nezavadzali, ale ani sa zbytočne nenachodili. Minimu vážne je tých 90-95 ale skôr ak je kuchyňa pre jednu osobu, tak tam má hneď všetko po ruke. Ak už budú dve, tak je lepšie ísť na 110-120. Určite si to pozrite reálne niekde na štúdiu.
Odpovedať
My máme teraz linku v tvare U a priestor 210cm. Ideme stavať nový dom a tam nám vychádza 150 a to si nevieme predstaviť ako sa tam budeme tlačiť...Podľa mňa pri linke v tvare U je 130 málo. Ak by tam mal byť ostrovček tak to by asi stačilo.
Odpovedať
zvykneme lezat piati v kuchyni takze nam ani 150 cm nestaci :o)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?