Rozdelenie vrchnych skriniek nad umyvackou na jednoduché vykladanie tanierov

Ahojte, poprosím vás o vaše skúsenosti, ako je najlepšie mať rozdelene vrchné skrinky ktoré sú nad umývačku, aby sa taniere vkladali z umývačky do skrinky bez toho, aby som hlavou alebo plecom nabúrala do dvierok otvorených do strany. Uvažujeme, že jedny dvierka budú otvorené v strede umývačky, alebo druhá možnosť (je na nakrese) je, že by sa dvierka otvárali okolo umývačky. Snažím sa si to predstaviť v praxi a na každej možnosti sa mi zdá, že mi dvierka budú zavadzat. Riešením by možno boli dvierka výklopné, ale tie veľmi nechcem. Preto budem rada, keď mi napíšete vaše praktické skúsenosti. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial chces taniere davat do skrinky nad umyvacku tak ti bude zavadzat samotna mycka ma totiz sklopne dvere. Apropo tie 52ky skrinky olutujes nedas dva taniere vedla seba. Preco nedodrzis spodne clenenie aj hore.
Odpovedať
Ja budem vyberať taniere do spodnej suflikovej skrinky, prvý fuflik príbory a ďalšie dva tanuere, hore budem mat len poháre a hrnčeky. Odskúšané to nemám, ale predstava je ideálna 😀.
Odpovedať
@wolodymyr to je len blbý nákres 🤔 to sú skrinky široké 104cm
Odpovedať
@gurags nenapadlo mi dávať taniere do šuflíka, ale začala sa mi práve pozdávať tá myšlienka 🙂 ďakujem za nápad 🙂
Odpovedať
Ja mam taniere v sufliku. O 2 mesiace sa stahujem a aj v novej kuchyni tak budu. ☺️ Je to pohodlne.
Odpovedať
@aadkag Je to praktické, ľahšie sa vyberajú zo šuflíka, dostaneš sa ľahko aj k zadným tanierom. Máme to od začiatku tak.
Odpovedať
Máte aj nejaké oddelovace na taniere, či postačuje len protišmyková podložka? Ďakujem @adulik23 @chrobak7
Odpovedať
Profilova fotka
@gurags je na to od blum aj drziak do suflika aby nelockali taniere a hlavne to vies vybrat so vsetkymi taniermi
Odpovedať
@aadkag vsetko je o zvyku. Neviem preco by si si mala buchat hlavu o otvorene dvierka,ale skor by som davala taniere do suflika. Ja na suflik nedam dopustit. Skoda,ze sa mi zmestila len jedna suflikova skrinka 80. Druhu mam 50,to uz nie je ono. Su rozne drziaky na taniere. Ale ani ich nepotrebujes,mne sa zdaju neprakticke a zaberaju miesto. Staci ti podlozka,ale to uz sama uvidis,co ti bude lepsie
Odpovedať
Ja mam taniere tiez v suflikoch- hned vedla umyvacky, pod pribormi. Proti lietaniu po sufli mam take "oddelovace" z Ikei- nie je to sice uplne top eno-nuno, ale za tie prachy x-) . Tie od blumu su nehorazne drahe. A v najspodnejsich sufloch mam hrnce. Ja uz by som nemenila, jedine pohare by som do suflov nedavala, ja mam system tip on blumotion a obcas si riadne tresnem pri zatvarani :-D Preto su u mna aj tie oddelovace tanierov potrebne. Este mam jeden tip mimo temu- jeden suflik som si vyclenila na serepeticky- pera, otvarac listov, papieriky, uctenky, noznice, sponky pre krpatu, lieky ktore rano uzivam, meter, zuvacky, a podobne drobnosti ktore sa inak potuluju kade-tade. Normalne som to narvala do pribornika a super sa vsetko pomesti 8-). A este si tam zvrchu odkladam tablet.
Odpovedať
Ja tiez planujem odkladat taniere do suflika. Aka je optimalna sirka suflika aby sa tam zmestili?
Odpovedať
Zasuvka je na taniere idealna. A v podstate aj na ostatne veci :-). Horne skrinky fakt len na pohare, salky, mensie misky a pod. Mame to tak roky a ine by som si uz ani nedala. Teraz mame zasuvky na taniere v sirke 60 cm a na hrnce 80 cm, ale teraz uz budu aj na taniere siroke 80 cm.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maminecka2 Osvedcil sa ti tip on na vsetkych zásuvkách? Uvazujem, ci zafrezovat hrany na otvaranie, alebo dat tip on.
Odpovedať
@kreola máš aj nejaké oddelovace tanierov, alebo len protišmykovu podložku?
Odpovedať
@aadkag len protismykovu 😁. Takto to mame teraz
Odpovedať
Nad umývačkou máme presklené skrinky s pohármi a je to OK.
Odpovedať
@kreola Ja som velmi spokojna, uchytky ziadne uz nechcem ani zadarmo, na umyvacke mam taku listu a v kuse v nej bordel, uz je otlcena...
Odpovedať
@aadkag Tiež máme len protišmykovú podložku z Ikei.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?