Rohova skrinka v kuchyni

Prave riesim otazku rohovej skrinky a neviem sa rozhodnut, ci tam dat vysuvne kose alebo len police. Viem, ze pri tych kosoch nie je vyuzity cely priestor a je to drahsie ale paci sa mi otvaranie. Pri policiach sa neviem rozhodnut ake by tam malo byt otvaranie. Nepaci sa mi lomene, zda sa mi to labilne a neviem ake prakticke je otvaranie dvierok na jednej strane a potom na druhej. Je tam dobry pristup, nezavadzaju tie dvierka? Dakujem za kazdy nazor a skusenost.
Odpovedať
... aj ja rozmyslam co s rohomlebomam 2... dvoje divierka su podla mna ulpne zle a neprakticke... tiez zvazujem otocne kose - dostatnes sa ku vsetkemu co tam mas, ale je pravda ze je tam aj vela prazdneho miesta este sa mi paci aj taky kos co sa lomi a zasuva sa do rohu - to mi pride vyuzitelne dost takmer akopolice akurat je tam lahsi pristup k veciam v zadu - nemusis vsetko pred nimi vykladat ako pri polici...
Odpovedať
@josie2 https://www.google.sk/search?q=rohov%...
Odpovedať
@zabkakatka presne na tomto sme sa vcera dohodli so stolarom. Tiez si myslim, ze je to najlepsie riesenie, uvidim kolko bude stat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?