Robila vám kuchynskú linku firma KGP nábytok?

Dobry vecer, prosim Vas, davali ste si niekto robit kuchynsku linku, pripadne iny nabytok u firmy KGP s.r.o. Hlinik nad Hronom? velmi by ste mi pomohli, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
KGP KALAJ a spol nikdy viac mal som tu cest a touto cestou by som xel zaroven vsetkych co by len trosku uvazovali o tejto firme na realizaciu hoci coho bars aj krmitka pre vtaciky urcite ruky nohy od nich co najdalej!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
presne tak . Len a len Suhlasit. Ruky nohy prec . Ale asi vceobecne plati akonahle sa berie najnizsia cena nic ine sa ani cakat neda a na dopytoch to plati na 100%.
Odpovedať
dobry den aj nam robila fa KGP KALAJ kuchynsku linku pred rokom a pol sme velmi spokojni s ustretovostou a dobrymi napadmi teraz sme dohodnuty s panom Kalajom na prerabke kuchyne nasej mami tak a uz teraz sa tesime na spolupracu a krasu kuchynu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Pred 4 mesiacmi som tu videla tieto komenty na firmu KGP Kalaj a myslela som si, že tak snáď to nebude až tak zlá firma (však človek si povie 100 ľudí 100 chutí) a tak sme si dali spraviť kuchynskú linku. V krátkosti poviem NIKDY VIAC a škoda, že sme nedali na komentár "petersonn-a" už pred tým.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Moja skusenost s KGP KALAJ , robili nam kuchynu...na zaciatku ochota, vsetko sa da a bude to za mesiac...no potom pridu vyhovorky na vsetkych a na vsetko, posuvanie terminov, neprofesionalita, nedotiahnute veci ....nechapem ako taka firma muze vobec fungovat...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?