Rampa nad hornými skrinkami v kuchyni

Ahojte odborníci.Neviete mi poradiť,na čo si dať pozor,ak si chceme namontovať rampu nad linku?Treba ju nejak špeciálne ukotviť alebo stačí len pripevniť na horné skrinky?Podľa mňa je ten materiál (buková drevotrieska) dosť ťažký.Dúfam,že nám to nestiahne linku :) Vďaka za pomoc.
Odpovedať
...široký pojem tá rampa.Skús prihodiť nákres alebo to nejak opíš.Záleží to od skriniek ich uchytenia v stene a taktiež tvaru rampy.Kolko má prečnievať cez linku?
Odpovedať
mne na kuchynskej linke presahuje rampa 20 cm,je uchytená na skrinkách už 6 rokov a žiaden problém,len záleží z čoho je stena a samozrejme skrinky neuchytávat na originál hmoždiny čo dodávajú,na to sadne viac vyžratá mucha a može padnúť.Nie tá mucha,ale skrinka. ;-)
Odpovedať
Nákres nemám,mala by pretŕčať cca 20-25 cm cez skrinky.Rozmer linky je do "L" 2,40 x 2,70.Stena je z yporu 10cm a je na nej zavesená kratšia strana linky.Na druhej strane je betón.Hmoždinky,na ktorých je zavesená linka sú špeciálne do yporiek.
Odpovedať
Tak ak je zavesenie skriniek štandard tak by nemal byť problém... ;-)
Odpovedať
Ja viacmenej mám obavy o váhu.Tá drevotrieska je ťažká ako tank.
Odpovedať
Však aj taniere či poháre...tohto sa nemusíš obávať.Ak je to dobre navŕtané na stenu, tak jedna malá skrinka nad digestorom udrží 100 kíl. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?