Prosim vas ako dokoncit kuchynu? Foto vo vnutri

Stol stolicky su docasne...ake ine by sa tam hodili? Alebo ako dokoncit ten zvysok? Popripade doladit..ide sa tam z obyvacky kt.je skor do siva aj podlaha a kuchyna je v teplych farbach...kedze zatial nieje na to velky rozpocet( lebo by som liku asi celu vymenila) mozno by stacilo dosku a obklad zatial..mozno dvierka ale absolutne netusim ake farby a material...plus zvysok kuchyne..poradte prosim..vdaka :)
Odpovedať
Ja by som pockala usetrila a uz to spravila komplet cele. Zbytocne vsetko kuskovat a potom by to bol len zlepenec.
Odpovedať
@sovicka333 no len najblizsie roky to nebude kedze zariadujeme cely byt komplet a kuchynska linka by bola velka polozka
Odpovedať
Takto je to velmi odrezane, tiez by som to vsetko vymenila ale ked rozpocet nepusti, no neviem, asi pockat kym bude viac penazi a potom si tam viem predstavit barovy pult a linku v svetlych farbach.
Odpovedať
@danielkadandy urcite pockat. Radsej raz a poriadne
Odpovedať
na zaciatok postaci pekny jedalensky stol so stolickami, na stenu pekny obraz a nasetrit na komplet nove vsetko
Odpovedať
kupte stol a stolicky take, aby ste ich vedeli vyuzit aj v buducnosti. Je to nestastne resene, ta siva laminatka a bezova dlazba a obklad, ale kym dojde na vymenu kuchyne tak sa to da prezit. Ak si trufate, ste trosku zrucni, tak sa da z dvierok s fenom olupat folia a dvierka natriet niekolkymi vrstvami balakrylu, bude to lepsie. Je to robota na par vikendov. A samozrelme opravit zavesy na dvierkach, nech nepadaju. Mozno uchytky vymenit. Svetlejsia prac doska by tej kuchyni tez prospela. A k tomu nejakych par farebnych doplnkov co ozivia priestor a mozte fungovat par rokov v pohode
Odpovedať
@zita19 ja by som sa dala kludne aj na renovaciu urcite by ma to bavilo...len netusim co by sa s tym dalo spravit...dvierka sa asi daju mozno ako vravis ale zvysok ..ten zaklad s policammi sa asi neda premalovat ci?
Odpovedať
@danielkadandy daju sa aj korpusy, ale je to zbytocne pracne a aj vysledok neisty, niekedy sa to lupe. Ak das na dvierka nejaku bilelu v odtieni slonova kost, tak ta kuchyna ozije aj pri povodnych korpusoch.
Odpovedať
@danielkadandy ak dobre vidim tak dvierka olupes jedna radost spodne uz su odute a tak ako vravi @zita19 pretries v pohode korpus nechas... Ja by som tie dvierka smrcla skor ale do takej bielej.. A urcite na tych par m2 co treba na novy obklad a dlazbu by som este hladala euricka to az taka polozka nebude... Pracovna doska je seda tu by som asi menila ako poslednu ak by sa mi k vysledku nehodila..
Odpovedať
Po troske by som asi nejako nevymyslala. Radsej fakt coto usetrit a potom to spravit cele. Je prirodzene, ze vsetko naraz to nejde. Aj my kopu veci sme robili postupne, no o to vacsiu radost mam z nich :-)
Odpovedať
ak ta ta linka stve, tak kludne premaluj..aj tie kachlicky na stene by som premalovala - dnes uz existuju speci farby prave na kachlicky.. Dvierka bud olupat a natriet ako baby radia, alebo pouzit kriedovu farbu, ktora velmi dobre kryje aj taketo umele folie a potom prelakovat.. Korpusy ti vidno len z tej jednej strany, tie by som tam pretrela tiez.. Par rokov to vydrzi, kym nasetrite na novu linku.. A ja by som linku natrela bud na bielo a tie kachlicky sedou, alebo opacne, linka seda, kachlicky biele..Vymenit madla a moze to byt celkom pekna linka este..
Odpovedať
inak ešte ma napadlo ak sa dá zhodila by som tú rampu zhora bude to pôsobiť trochu vzdušnejšie ... stôl a stoličky už aký sa ti bude páčiť či hodiť ....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danielkadandy Ahoj. Pozri tu je príklad premaľovanej kuchyne, na zem nejaký koberec neutrálnej farby a máš to, kým si nenašetríš. Na nete je kopec inšpirácie. https://lepsiebyvanie.centrum.sk/kuch...
Odpovedať
@bdenka presne toto som videla ale nenapisali tam ako a cim premalovali...oni tam maju aj korpusy premalovane a asi nemali na dvierkach tu lepenku ci ako sa to vola....nevidno to sice detailne ale vyzera to ako nove
Odpovedať
@danielkadandy ved toto..ze nikde nepisu, cim premalovat.. Mna stale udivuje, ze preco u nas nepredavaju take farby, ako v zahranici..moja segra si tiez prerabala linku, byva v Britanii, vravela, ze to sa neda ani porovnat, nase vodou rieditelne farby a tie ich.. Ona dala jeden nater a stacilo.. Ja ked som renovovala stary nabytok na bielo, dala som 4 natery a este by to pytalo aspon jeden, bo stale vidno kde-tu presvitat.. Jedine farby, ktore kryju aspon o nieco lepsie, su tie kriedove, drahe jak slak, ale v konecnom dosledku sa oplatia. Teraz som natierala hnedu skrinu tiez na bielo a stacili 2 vrstvy kriedovky, plus lak. Klasickym balakrylom by to pytalo aj tie 4 natery.. Zvyknem pozerat tie renovacie americke, tam tiez casto prestriekaju linku a sa neseru ju ani dole davat, robia to priamo na stene, muz mi vravel, ze tiez musia mat speci farbu, lebo on ked striekal dvere, tak vsetko v okoli metra bolo zastriekane.. Ze si nevie predstavit striekat v interieri tu linku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?