Prosím poraďte mi s riešením digestora

Ahojte, som tu nová tak snáď budem mať šťastie a poradíte mi :-). Dala som si robiť linku ,ale problém mám s výberom digestora. Ono by nebol problém si vybrať,ale ide o to, že priestor na digestor medzi hornými skrinkami je 80 cm.V takejto š:,ale odsavač neviem zohnať. Buď su 60 cm -malé,alebo 90 cm veľké.Ako by ste to riešili? Zástena bude takto riešená ,pripájam foto.Chcela som komínový,ale bude viditeľný rozdiel v cm po bokoch s každej strany 10cm,alebo už ma aj napadlo východisko z núdze,že kúpim vstavaný a dám ho zabudovať do hrubšej poličky a riešila by som to poličkami aj vyššie,čiže nad sporákom taký policový systém. Prosím ak máte nejaký nápad, poraďte mi,Ďakujem za každú radu. :-)
Odpovedať
@ivana531 pozri značky faber, franke, elica. Sú tam digestory typu valec, hranol - povedané zjednodušene - šírka 40 cm, 60 cm a krásne sa ti zmestia Navyše v kuchyni budú vyzerať lepšie ako s tou vodorovnou časťou. Neboj sa, že je užší - práve naopak, má vo väčšine väčší výkon ako odsávače, ktoré majú aj vodorovnú časť, na ktorých sa ale zbytočne usádza prach a masnota. Čiže je aj jednoduchšia údržba. Ďalšou alternatívou je zošikmený odsávač - tie sa robia aj v šírke 80 cm. V každom prípade bude kuchyňa v modernejšom dizajne ako s tými, ktoré máš na foto. Sú aj ďalšie značky, ak nevyberieš, napíšem ti ďalšie.
Odpovedať
preco si komplikujes život? ved to není problém ze mas z kazdej strany 10cm ! ak mas pocit nevyužitého priestoru taksi ho daj do skrinky , este ma napadlo dat vyrobit z nerezu /ak nemas kam davat korunky / nieco jako nasuvy z bokov,budu tam len na vizaž , nebude to mat iny uzitok... nasuv by mal byt aj z predu nieco jako obruc na digestor aby nevadil nicom ani gombikom vpředu ani kominu,a ten bude na mieru od do,inak si ymslim ze ak nebyvas v garsonke nemusíš riesit také cm...podla mna dokonca teraz vidim na druhej foto ze tam mas na krycom zadnom paneli nerezove ozdoby -drazky pod vrchními skrinkami tak to tam daj po bokoch od digestora tiez...preco nepokracuju linky nerezove aj za digestorom? ten panel nic moc rusi to tam...keby si ho mala v inej farbe aj s spodnou skrinkou biele .ci nerez pochopila by som ale niak mi to tam chyba,alebo tie pasy nerezu tam daj pokracovat..drzim palce
Odpovedať
ďakujem za odpovede, ta linka nieje moja,len som priložila z netu fotku, ako bude vyzerať zástena za digestorom,že nebude končiť pod hornými skrinkami, ale ťahá sa hore :-) No ja som chcela niečo ako sklo nerez BAUMATIC BE600GL-EU,alebo AKPO WK-9,ale to všetko je v tých šíkach 60 a 90 cm.Kuchyna je 4,70 x 1,70, a linka bude biely lesk aj zástena + doska beton tmavy drez blanco biely.V útorok mi ju maju prísť namontovať a ja nemám digestor,zháňam ,premýšľam, chodím, surfujem po nete už 2 týždne a nič, :-( Ešte mi známa poradila, no možno to nieje zlý nápad,že ak by som kúpila digestor sklo nerez v šírke 90 cm, sklenár by nemal problém zrezať po 5 cm z každej strany...no skusim zajtra asi obvolať sklenárstva,žiaľ inu možnosť asi nemám..
Odpovedať
@ivana531 rezania skla na digestore hmm pekna hlupost. to nie je obycajne sklo!!!!
Odpovedať
@ivana531 kľudne na klasickú varnú dosku môžeš dať digestor, ktorý je široký len 40 alebo 60 cm napríklad Maxfire rettangola...je cenovo náročnejší, ale práve preto lebo aj keď je 60 cm myslím, tak má silný odťah a veľmi nízku hlučnosť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?