Prosim poraďte mi aku kuchyňu kupiť matnu alebo lesklu ?

Poprosim vaše skusenosti udržba , vzhľad ďakujem
Odpovedať
matnu,nevidiet na nej tak otlačky
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska ma lesklu a sama mi vravela...ked si budes davat kuchynu nikdy si nedavaj lesklu...zle sa cisti...
Odpovedať
Ja mam druhykrat lesklu bielu a mne sa cisti lahko, ale je pravda, ze viac na nej vidno "capky", hlavne na skrinkach s otvaranim bez uchytiek(push-to-open). Ale cistenie nie je problem.
Odpovedať
Profilova fotka
Leskla sa rychlo zacapka ale rychlesie ti to vadi tak utries a rychlo je cista Matna sa pomaly zacapka ale ked uz je to vifno namakas sa kym bude tiptop Jednoznacne leskla
Odpovedať
@wolodymyr ja neviem co ludia v tych kuchyniac robia ze sa niekto namaka kym utrie nejaku dosku, to su take dristy. Na lesklej prave skor vidno skrabance. Matnou ale nemyslim daku nastriekanu matnou farbou ale daky normalny laminatovy dekor.
Odpovedať
Matnú , (mne sa viac páči matná), ale HNEĎ treba umyť s hubkou , pretrieť keď sa zašpiní - pukol mi pohár s kávou , káva sa rozliala a keby som čakala tak to asi neodčistím.
Odpovedať
Profilova fotka
taku, aka sa tebe paci...
Odpovedať
Mala som matnú s prírodnou dyhou, neskôr, keď som prerábala, kolegyňa mi radila lesklú, že tam hneď vidieť capky, rýchlo, ľahko utriem a stále je čistá, mala pravdu, mám teraz už siedmy rok bielu lesklú, krásne odráža svetlo, stále je čistá, krásna, občas utriem capanec, mám však také dlhé úchytky, aby sa nechytal korpus, tú predchádzajúcu nmatnú bolo ťažie vyčistiť a keďže na nej capky neboli hneď vidieť, nikdy som ju nemala takú čistú. Ja som rozhodne za lesklú, svetlú, nevtieravú farbu. A určite s úchytkami, aj keď sú teraz moderné bez úchytiek, no neviem si to celkom v kuchyni predstaviť, príde mi to nepraktické. Držím palce, vyber si hlavne, čo sa tebe páči, nech si v kuchyni spokojná.
Odpovedať
ja som mala vrch lesk, spodok mat, a teraz uz dam len cisto lesklu. kazdemu, co sa paci a vyhovuje. po par rokoch bude aj tak "moderne" uz uplne nieco ine.
Odpovedať
co tak sledujem diskusie na MS, tak matne vs leskla vychadzaju fifty fifty aj co sa nadavania aj co sa chvalenia tyka. Takze daj aka sa tebe paci. Cistit ju treba tak ci tak, ked nema vyzerat brutalne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?